Digital Ligzda Pievienojiet Mikrodatoru Kontroles Elektroniski Programmējams Taimeris AU Plug

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: es plug taimeris, AU Plug, ciparu taimeris 24 controler, kuba jauda, multi spraudnis-ligzda, tālvadību ligzda, austrālijas spraudnis-ligzda, multi ligzda, plug taimeris, kn ak spraudnis-ligzda.

    €16.55 €25.08
  • Modeļa Numurs: Pārslēgšanās laiks ligzda
  • Zīmola Nosaukums: BGEKTOTH
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Nominālā Strāva: AC 160-240V 50HZ
  • Pieteikums: Dzīvojamo / Universāls
  • Zemējumu: Nav Zemējuma
  • STANDARTA: skatīt informāciju

3680 Watt Highpower Mikrodatoru Kontroles 3in1 Programmējams Digitālais Taimeris Rozetes Kontaktdakšas tips: AU Plug Specifikācija un funkcijas:

Ieeja - AC 160-240V 50HZ

Rezultāts - 16A aktīvu slodzi

Darbības temperatūra:-15 grādu pēc Celsija līdz 60 grādu pēc Celsija

Min iestatījumiem laiks: 1 minūte Max iestatījumu laiks: 168 stundu

Līdz 15 ON un OFF slēdži dienā.

Iespēja programmēt atsevišķas dienas vai 3 dažādu darba dienu grupām, Viegli lasīt, LCD displejs Uzlādētu akumulatoru backup 3 uzstādītu spraudni, individuālo kontroli Kabeļa garums:1.35 M apm Ekspluatācijas instrukcijas:

1. Nosakot laiks:

Nospiediet un turiet PULKSTENI taustiņu.Ar šo taustiņu tur nospiestu, NEDĒĻAS taustiņu var izmantot, lai izvēlēties pareizo dienu, STUNDU taustiņu, lai izvēlētos pareizo stundu, un MIN taustiņu, lai izvēlētos pareizo minūtes.

2. Plānošanas ieslēgšanas taimeri:

Nospiediet PROG taustiņu vienu reizi, lai iestatītu, pirmkārt, par laiku, jūs redzēsiet, "1", kas parādās kreisajā pusē, LCD displejs.Tas norāda, ka jūs varat tagad ievadīt pirmais UZ taimeri.Nospiediet NEDĒĻAS pogu, lai izvēlētos vajadzīgo dienu vai bloķēt dienu, un uzstādītu stundas un minūtes, izmantojot STUNDU un MIN pogas.

Nospiediet CH1-3 pogas; ļaujiet bultiņas pa labi no LCD displeja punktu, lai CH1 CH2 vai CH3, lai izvēlētos vajadzīgo spraudni.

Nospiediet pogu PROG, lai apstiprinātu ierakstu un pāriet uz pirmo IZSLĒGŠANAS laikā, jūs redzēsiet, "1 OFF" parādās pa kreisi no LCD displejs.Tas norāda, ka jūs varat tagad ievadīt vispirms off, laiku, izmantojot Dienas, NEDĒĻAS, STUNDAS un MINŪTES pogas kā iepriekš.Nospiediet pogu PROG, lai apstiprinātu šo ierakstu.

Atkārtojiet ar pārējām 14 ON/OFF iestatījumus, kā nepieciešams.

Ja jums ir noteikti nepieciešams ieslēgt/IZSLĒGT uzstādījumus, nospiediet PULKSTEŅA pogu, lai atgrieztos displejs ar pulksteni.Taimeris tagad būs gatavs darbam.NB.Jūs varat pārbaudīt iestatījumus, jums ir ieprogrammēts, nospiežot pogu PROG atkārtoti - katru iestatījumu parādīsies uz ekrāna.

3. Manuālā:

Jūs varat izvēlēties pastāvīgu rokasgrāmatas, pastāvīga Manuālā OFF un Auto, nospiežot Pogu ieslēgt/IZSLĒGT.Katrā režīmā, tiks parādīti uz ekrāna.Plānotā uzstādījumi darboties tikai uz AUTO režīmu.

4. Reset Poga

Lai atiestatītu ierīci, gan laiku un programmēt ON/OFF iestatījumus, Nospiediet RESET pogu.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Paketē iekļauts: 1 x AU Plug Highpower Mikrodatoru Kontroles 3in1 Programmējams Digitālais Taimeris Ligzda

Xuinya20082021-02-11
"Packing Box and simple package. The box is all crumpled, but the goods are like a whole. Instruction in Chinese."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti