Priekšējā Augšējā Aptecētājs Lukturu Slēgs Deguna piemērots 749 999 R S 2005 - 2006

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 999 aptecētājs, ducati 999 sviru, kleita pavada kakla, ducati 749 aptecētājs, ducati panigale aptecētājs priekšā, dc 24v peristaltisko sūkni, slēgs kakla augšējās, tr55gp, ducati motociklu priekšā aptecētājs, ducati 999 plastmasas.

    €110.92
  • Zīmola Nosaukums: MOFO CAIZHUANGSHI
  • Molding: Injekcijas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Krāsotas: Jā
  • Motobike Padarīt: DUCATI
  • Materiāla Tips: ABS Plastmasas

Daļas Nosaukums: Augšējā Lukturu Aptecētājs Slēgs Furnitūru: Ducati 749 999 R S 2005-2006 Krāsa: Kā attēlā parādīts pēc lakots Materiāls: ABS plastmasa, labāko Roku Marka modelis Iepakojums: vienu gab. Unpainted Augšējā Aptecētājs Slēgs 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ABS Plastmasas , labākā Iesmidzināšana molding un nav furnitūru problēma.Caurumi ir iepriekš urbti, lai vieglāk uzstādīšana.pēcpārdošanas aptecētājs, kas izgatavoti ķīnā, ne OEM.

Papildus piedāvā: Augšējā Lukturu Aptecētājs Slēgs krāsu var pielāgot jūsu mīļākā krāsa, vārdu, ko vēlaties rakstīt, kā jūsu veikala nosaukumu, savu mīl tos, uzvārds......tikai mums e-pastu vai sūtīt bildes, mēs to pabeigt 7 (septiņu) darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu, un pēc tam aptecētājs komplekts būs izsūtīt ar Standard Int ' l Shipping.

Piezīme: Ja jūs maksājat par to, un nav ziņu, krāsu parādīts pirmais fotoattēls tiks izsūtīt, paldies.

PIEZĪME:Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti