10~50m 2" Φ50mm Bieza 0,4 mm Lauksaimniecības Apūdeņošanas Laistīšanas Lentes Dārza Saimniecības Ūdens Taupīšanas Apūdeņošanas Caurules Zāliena Izsmidzinātā Ūdens Šļūteni

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pilienveida apūdeņošanas lentes, auto krāsas lentes, spray lentes, pe caurules, šļūtenes turētājs, šļūtenes ūdens, pilienveida apūdeņošana, pārdošana, 14 caurule, dārza šļūtene, plastmasas āķis, pilienveida apūdeņošanas pilinātāju.

    €10.30 €16.35
  • Veids: Dārza Šļūtenēm
  • Modeļa Numurs: NNW-LFDGDPT
  • Dārza Šļūtenes Spoles Tips: Ūdens Šļūtenes
  • Materiāls: Plastmasas
  • STANDARTA: Din
  • Plastmasas Tips: PE

10~50m 2" Φ50mm Bieza 0,4 mm Lauksaimniecības Apūdeņošanas Laistīšanas Lentes Dārza Saimniecības Ūdens Taupīšanas Apūdeņošanas Caurules Zāliena Izsmidzinātā Ūdens Šļūteni

Ja jums ir nepieciešams largr kārtībā.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegs jums labu cenu.Paldies

Informācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna Produkta Nosaukums: 2 Collu Apūdeņošanas Laistīšanas Lentes Krāsa: Melna Materiāls: PE Smidzināšanas Diapazonu: 4.5~5m Biezums: 0,4 mm Efektīvas Darba Garums: 80~100m Darba Spiediens: 0.1~0.2 MPa viss rullis, garums 100m. (kas garumā, mēs samazināsim par jums)

Izmantot piezīme

Nav aprakt to zemē. 6. Caurumiem jābūt augšu, izmantojot pilienveida apūdeņošanas lentes. 7. Pilienveida apūdeņošanas lentes ir pielikta un taisni, un nedrīkst salocīt vai izgriezt. 8. Novērstu smilšu, augsnes un citi dažādi iekļūšanu apūdeņošanas ūdens lentes. 9. Izmantojot kopējo tee izmērs izplūdes caurums koriģē vai vārstu tee izmanto, lai nodrošinātu vienādu ūdens atdevi katrā pilienveida irigācijas lentes. 10. Galvenais cauruli nedrīkst būt tieši saistīts ar augsta spiediena ūdens sūkni, un biezu ādu, caurules, izmanto pārejas vidū, un to garums ir lielāks par 10 metriem. 11. Ja ūdens kvalitāte ir slikta, lūdzu, ietin filtra ekrāna pie ūdens ieplūdes ūdens sūkni, vai izmantot filtru. 12. Mēslojums ir izkusis jau iepriekš, lai nodrošinātu, ka nav graudains materiāls. 13. Kultūraugu stādīšanas zemi glabā dzīvoklis, cik tālu vien iespējams, lai izvairītos no pārāk liela augstuma starpību. 14. Mehāniskās vai mākslīgā bojājumu irstingri aizliegts pārvadāšanas laikā un ar ko.1. Pilienveida apūdeņošanas līmlente ir jāizmanto, kad apkārtējās vides temperatūra ir augstāka par 0 ° C. 2. Apūdeņošanas ūdens ir jāfiltrē ar filtru, ar filtrēšanas precizitātes 120 sietu vai vairāk. 3. Veicot apūdeņošanas darbībai, tas ir nepieciešams, lai lēni atvērtu galveno ūdens pārraides slēdzi un pakāpeniski sasniegtu nominālo darba spiedienu, lai izvairītos no bojājumiem, pilienveida apūdeņošanas sistēmas, ko izraisa momentānu augsta spiediena, ko izraisa pēkšņi atverot vārstu. 4. Kad griešanas apūdeņošanas ūdens krāna, tā ir jāsamazina vertikāli, un bīdes pozīcija būtu starp diviem plūsmas kanāli. 5. Pilienveida apūdeņošanas lentes tiek izmantotas uz zemes.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti