Zobu suka Turētāju var piestiprināt pie Sienas, zobu Suku Turētājs un Zobu pastai, kas Squeezer Komplekts Automātiskās Zobu pastai, Tvertni ar Vāku un Tases

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zobu suka turētājam kausa sadzīves, oral b portatīvo, zobu suku turētājs, zobu suka turētājam kausa haner, kaste zobu suka, suku turētājs, zobu suka ceļojumu, aizsargātu zobu suka, suka stāvēt, zobu suka turētājam automātiskā kauss.

    €9.80 €13.62
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas

Šī zobu suka turētājam ir 4 sloti un ir ar zobu pastu dozatoru un krūzes, neliela ierīce, kas piedāvā daudz organizāciju, ideāli piemērots ģimenes lietošanai.Tā var saglabāt savu zobu sukas, lai vienlaikus saglabātu daudz zobu pastu, padarot rīta rutīna, šķiet, ātrāk un mazāk netīrs.Arī tas var tikt uzstādīts uz sienas droši ar līmi, ne urbšana nepieciešams.

Funkcijas:

Sastāv no zobu pastai, dispenser, tases un 4 sloti turot zobu sukas, no kuriem viens var skuvekli, darot lietas, kas nāk parocīgs.

Izgatavots no kvalitātes PP plastmasas, kas nav inde, bez smaržas un izturīga ilgu laika izmantošanu.

Zobu pasta dozators ļauj saņemt pēdējais piliens, zobu pastu, ne vairāk cienām, un ļauj jūsu mazajiem, lai iegūtu tiesības summu zobu pastai, neatstājot haoss uz letes.

Aprīkots ar atveramu vāku, putekļu pierādījums un ūdens pierādījums, atstājot savu zobu sukas sausa un tīra.

Ar āķi uz pusi tases otrādi, lai mitrums un ūdens pilienu ārā.

Nāk ar spēcīgu līmi, lai pārliecinātos, šī ierīce paliek drošs uz sienas, naglas, bezmaksas un viegli uzstādīt.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Krāsa: Balta

Skaits Tases: 2 / 3 / 4(pēc Izvēles)

Postenis Izmērs: 24 * 8.3 * 9.2 cm / 9.44 * 3.26 * 3.62 jo

Postenis Svars: 310g / oz 10.93

Iepakojuma Svars: 430g / oz 15.16

Iepakojuma Izmērs: 24.5 * 17 * 9cm / 9.64 * 6.69 * 3.54 jo

Iepakojuma Saraksts:

1 * Zobu Suku Turētājs

3 * Tases

1 * Spēcīgu līmi

1.Oriģinālā produkta attēli ir paredzēti veco klientiem.

2.Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

3.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu .

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms došanās Atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs! ?

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas ar mūsu servisa komandai, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti