Ogu Lasītājs Ķemmes Plastmasas Melleņu Grābeklis Scoop Pacelt Kolektora Āra Augļu Piknika

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lasītājs miskasti, tūristu āra kempings, putnu āra, augļu savācējs, sukas gumijas, tērauda lāpstiņa, vīrieši āra medības, koka ogu lasītājs, dārza lāpstu, salokāma kempings accesories.

    €15.18 €20.80
  • Izmērs: L
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Kempings Lāpstas

Produkta Apraksts

Ja ir savvaļas mellenēm jūsu tuvumā.šis instruments var palīdzēt jums iegūt tos vieglāk.Vienkārši liekšķere vai pārvelciet pāri dzīvžogiem, lai savāktu un atsevišķu ogas no kātiņiem, pēc tam store ietvaros,ir izvirzīts malas iekšpusē, lai novērstu ogas vienkārši gāzt ārā.Pāris lietas, ņemiet vērā,: jūs saņemsiet dažus zarus un lapas, kas ir viegli noņemt, kamēr veļas ogas.Tas nav selektīvs, tāpēc katru ogu uz filiāli tiks atklāti.Daži var būt diezgan pienācis, un citi var būt vairāk gatavi.Tā kā mēs izmantojam tos cepšanas un ievārījumi tas nav jautājums mums.Pat tad, Ja jums ir ļoti picky jūs varat šķirot tos, kad jums mājās. 1. Metāla un plastmasas kombinētās par scoop ir tik izturība un ērti lietot. 2. Vienkārši liekšķere vai pārvelciet pāri dzīvžogiem, lai savāktu un atsevišķu ogas no kātiņiem, pēc tam store ietvaros,ir izvirzīts malas iekšpusē, lai novērstu ogas vienkārši gāzt ārā. 3. Viegli Lietot: Pateicoties comfort grip roktura, Tas nodrošina slāņa aizsardzību no ērkšķaini krūmi, pasargājot jūsu rokas no griezumiem un jebkuru citu traumu. 4. Piemērots ražas novākšanas dažādas savvaļas augļus, piemēram, avenes, kazenes, mellenes, sarkanās jāņogas un upenes u.tml. 5. Izmēri(L*W*H): 24*13.5*14 cm .Svars: 330g / 0.7 lb

null

null

Vdonin Nikolai2021-01-28
"Super! Dugé shvidka delivery!"
Milen19912021-01-26
"From what I saw, this is the best harvester, but weak for professional collection. The wire is not spring, bends and breaks off. Barely enough for the season. The case is the same cracked in the place of fastening the handle in front. Delivery is fast, two weeks to Karelia."
Xalianza Corazon Bateria2021-02-10
"Super! Looks stable."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti