Par Porsche Panamera 2017 2018 12.3 Collu Ekrāna Aizsargs, Rūdīts Stikls LCD Touch Displejs Filmu Aizsargs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: krievijas tabletes, p80x, godu cilnes v6, stikla tablet pc, par chuwi hi9 gaisa, teclast p30hd, at090tn10, gaisa hi9, lenovo x50, alldocube ekrāns.

    €10.25 €14.65
  • Vienuma Tips: Interjera Fasonēti Izstrādājumi

Krāsa: Porsche Panamera 12.3 Collu

Kāpēc jūs ieteiktu aizsargplēvi mūsu YEE PIN ir auto navigācijas ekrānu?

Mūsu produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes anti-scratch virsmas polimēriem, ar eļļas necaurlaidīga pārklājuma, tāpēc, ka viņi var izvairīties no daudzām traipus un saglabātu jūsu ekrāna, augstas izšķirtspējas un gluds pieskāriens.

Pat tad, ja ir traipi uz mūsu ekrāna aizsargi, to tikai vajag, lai ir tīrīt ar šķiedras audums, mēs jums.

Cietā 9H biezums aizsargā daudz asu instrumentu radīto berzi un skrāpējumiem.Ar 0.25 mm thinness izskatās gaišāki, bet ne vairāk.

Papildus aizsargā automašīnas ekrānu, mūsu produkts ir viegli uzstādīt, ir spēcīga automātisko adsorbcijas spēju, un noņem burbuļi.

Vārdu sakot, mums ir pilnīgu pārliecību, lai palīdzētu ekrānu par savu auto, tātad, jums pārlūkotu mūsu produkti ir arī liktenis, kas iet ar, jūs varat garām mums?

Automātiskā Adsorbcijas:Vairāk skaisti nekā plastmasas plēvi, dāsna, augstas cietības, nodiluma izturīgs, viegli uzstādīt, vienkārši noslaucīt ar skārienekrānu, pēc automātisko izplūdes.

Skārienjutīga:virsma ir izgatavota no augstas izšķirtspējas nano pārklājumu, kas ir gluda touch un jutīga pieskārienu.Ja jūs pieskarties sākotnējā ekrānā, tas neietekmē izmantošanu.

9H Skrāpējumiem:Stikla, ar virsmas cietība 9H, ir efektīvs pret sadursmēm un berzes ar cieto objektus, lai labāk aizsargātu jūsu ekrāna.

Anti - Explosion:stikla materiāls ir rūdīts, ar augstu temperatūru, lai novērstu kaitējumu, ko radījis plaisu stikla filma, un, lai efektīvi palēninātu ārējo ietekmi un aizsargāt navigācijas ekrānu no saplīšanas.

Hidrofobās un Oleophobic:interjers ir attaukošanas pārklājumu, kas efektīvi samazina ūdens un pirkstu nospiedumu un saglabā ekrānu tīru.Viegli uzstādīt, bez burbuļiem, nekādas nogulsnes u.t.t.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti