3pcs Transportlīdzekļu Rotaļlietas Drošu Practial Izturīgs Noderīgu Modelēšana Inženierzinātņu Transportlīdzekļiem, Pludmales Rotaļlietas Bērniem Piegādes Ekskavatoru Kravas automašīna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 1550 huina, plīša, bērnu pludmales rotaļlietas, 6x6 rc, kravas automašīnu rotaļlietas, sakausējuma ekskavatoru, rc hidraulisko ekskavatoru 1 34, lego escavator, ekskavatoru trase, hg rc.

    €9.74 €18.37
  • Tālvadības Pults: No
  • Materiāls: Gumijas
  • Modeļa Numurs: Transportlīdzekļu Rotaļlietas
  • Vecums: 2-4 Gadi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Šī simulācija projektēšana transportlīdzekļi ir transportlīdzekļi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas, kas ir gudrs un drošs.Šī mašīna rotaļlieta ir gatavs saņemt bērnu lomu vietnē, svaigu krāsu, lai piesaistītu bērnu uzmanību, lai baudīt jautri spēlēt transportlīdzekļiem.Un šo mašīnu var palīdzēt jūsu bērnam apgūt Automašīnas veiktspēju.Veikt jautri spēlēt gan jums, gan jūsu bērnam un spēlēt mijiedarbība ar pieaugušo palielinās savas zināšanas un prasmes.

Iezīme

- Krāsa: Zila.

- Materiāls: Plastmasa.

- Izmērs: Par 18x10.5x11cm.

- Transportlīdzekļiem (nav baterijas nepieciešams), lai jautri un ērts rotaļu komplekts bērniem var ņemt līdzi jebkurā vietā.

- Rotaļlietas ir mācīšanās un izglītojošās rotaļlietas bērniem(maziem bērniem, zēniem, meitenēm, bērnu, zīdaiņu)kas ir izziņas nozīme.

- Izsmalcinātu meistarība: izgatavotas no videi draudzīgas plastmasas, ar gludu virsmu, bez asumiem, spilgtas krāsas, drošumu un nekaitīgumu.

- Ne tikai spēlēt, bet arī var novietot pie mājas, jo dekorācijas un kolekcijas.Izmantot childs lien spēju.Mudina aktīvi spēlēt un dzīvnieku identificēšanas spēju.

- Ļoti jautri puse iekštelpu, āra aktivitātes, kas ceļo ārpus un dzīvojamā istaba.Kā dāvanas dzimšanas dienas vai svētki (Ziemassvētki Halloween, Pateicības Jaunais Gads).

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies

3 x Plastmasas rotaļlietas

Sphaneuf12021-01-29
"Badly packed. The goods are damaged."
Vinizikamemo20102020-10-13
"My cousin likes these vehicles a lot. This is the second time I bought these 3 vehicles. They are of good quality and in my opinion safe for children to play with. Of course it depends on the age of the kid. My cousin is 2 years en 8 months old."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti