9H Visas-plastmasas pilna ekrāna Aizsargs, Par Sharp Aquos R2 3D izliektas oglekļa šķiedras mīkstas malas, Rūdīts Stikls SH-03K

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: a8 tālruni, xbox viens austiņas ar mic uzraudzība, mobilo telefonu atbloķēšana, aquos sense3, huawei tok, cap bear, sharp aquos r2 tālruni, mobilo sharp aquos r2, sharp aquos s2 rezerves daļas, konka tālruni.

    €5.90 €7.37
  • Veids: Priekšā Filmas
  • Iepakojums: Ļoti spēcīga
  • Izmantošana: mobilais tālrunis
  • Edge-to-edge Pārklājumu: Jā
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes
  • Ar Mazumtirdzniecības Iepakojumā: No
  • Zīmola Nosaukums: C. J. D. J. H
  • saderīgs Mobilais Tālrunis: Par Sharp Aquos R2
  • Funkcijas: Sprādziendrošas/pirkstu Nospiedumu izturīgs/hd

9H Visas-plastmasas pilna ekrāna Aizsargs, Par Sharp Aquos R2 3D izliektas oglekļa šķiedras mīkstas malas, Rūdīts Stikls SH-03K

New augstas kvalitātes 100%.

1. Ja jums ir liels daudzums, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt ļoti lētu cenu.

2. Ja apstiprinājums laiks tuvojas, bet tu joprojām nesaņem pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani, es būs paplašināt savu piegādes datumu.

3. Ja jūs garām ar pastu, tālruni, jūs varat sazināties ar post office uzņemt precēm.

4. Ja jūs vēlaties saņemt kravu, ātri, mēs varam izvēlēties, DHL, EMS FEDEX.Kopumā, jūs saņemsiet priekšmetus robežās 3-7 dienu laikā.

5. Ja jums nav saņemt preces pēc 60 dienām, vai, ja jūs saņemsiet bojātu preču, atverot pacakge, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs sniegsim jums pilnu kompensāciju vai nosūtīt jaunu produktu, jūs.Lūdzu, nav strīdu: lūdzu, neattiecas uz strīdu 60 dienu laikā, ļaujiet mums uzturēt labas biznesa attiecības.

Dārgie krievu pasūtītājs: lūdzu, aizpildiet saņemēja lai nodrošinātu, ka pakete ir saņēmusi parasti.Krievijas pasts kodu, kas ir 6 cipari, 11 tālruņa numuru, 50 adresi, lūdzu, aizpildiet pārāk ilgi.

Paldies par jūsu atbalstu un sapratni.

Mēs lolojam katru darījumu, pat ja tas ir tikai neliela pasūtījumu, jums vienmēr būs mūsu klientam.

(^ _ ^) O (studē studē) O sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot ali informāciju vai tradelink.Mēs sazināsimies ar jums 24 stundu laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti