Shade Net 90% Tonējums Likmi, Atskaitot Par Balkonu, Garden Villa Pagalmā Saulē, Ēnā Neto Saules Apdegumiem, Dārza Linuma Acs Augu Aizsardzība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: balkonu ekrānu, zaļā aitas, balkonu bura, balkona paneļu, balkonu vējš, vāks ēnā, balkonu saule, nojume uz balkona, balkonu drošības, rokas led.

    €6.96 €8.93
  • Modeļa Numurs: Saules Apdegumiem, Dārza Linuma Acs
  • Bura Materiāls: Citi
  • Bura Apdares: Nav Pārklājumu

Shade Net 90% Tonējums Likmi, Atskaitot Par Balkonu, Garden Villa Pagalmā Saulē, Ēnā Neto Saules Apdegumiem, Dārza Linuma Acs Augu Aizsardzība

Funkcijas:

- Apvīlēta malām un rūsas izturīgs Alumīnija grommets ļauj viegli uzstādīšana.Grommets ļauj lietošanas zip saites, virves, auklas un citi aksesuāri.Kamēr vīles palīdz pagarināt materiāls no saspringuma.

- Adīti ar Augsta blīvuma polietilēna (HDPE) materiālu sieta konstrukcija palīdz ar plīsumi un fraying.Caurlaidīga, ļauj ūdens un gaisa, lai iet cauri, tāpēc ūdens nav baseins un karstā gaisa nav palikt zem stāvoša.

- 90% saules blokādes reitings ir ideāls summu, par augiem, samazinot kopējo UV stari, karstums un vēja, lai palīdzētu samazināt ūdens patēriņu.Neto bloki saule no degšanas iekārtām karstā vasarā, pasargā jūsu augus no overwhelmed ar tiešiem saules pavasara/vasaras mēnešiem, Aizsargā jūsu augļi/koks/kultūrām, no putna iebrucējiem.

Specifikācijas:

Materiāls: HDPE

Ūdensizturīgs: Nē

Izmērs: 2*2/2*3/2*4/2*5/3*3.0 M

Paketē Iekļauts:

1 x Dārzs Linuma Acs

1 x 5m Virves

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu, paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti