AG-PS6 DC 5V Strāvas Padeve USB Interfeiss 6 Kanālu 2 Mono Un 2 Stereo 16 Digitālie Efekti Audio Mikseris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: līdzstrāvas barošanas avots, regulējams qje, 8gb mp4 player, mikseris audio profesionālās fireware, audio mikseri profesionālās, sr2050, audio auto, ķermeņa mikseris, dj, ios usb audio saskarne, mikseris.

    €36.23 €42.13
  • Veids: Maisītāji
  • Ietekme: 16 Ciparu
  • Kanāls: 6 (2 mono + 2 stereo )
  • USB Ieraksta funkciju: Jā
  • Modeļa Numurs: AG-PS6
  • Zīmola Nosaukums: LOMEHO
  • Phantom power: 48V DC
  • Skaņas karte funkcija: Jā
  • Bluetooth Funkcija: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

PIEZĪMES:

MŪSU SPĀNIJA NOLIKTAVĀ, SPĀŅU ZIP KODS SĀKOT AR 35,38,51,52 SALĀM BEZ PAKALPOJUMS.MĒS NEVARAM IZSŪTĪT PAKETES , LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ, PALDIES!

AG-PS6

DC 5V Strāvas Padeve USB Interfeiss 6 Kanālu 2 Mono Un 2 Stereo 16 Digitālie Efekti Audio Mikseris

Pārdošanas Punkts 1. 16 Digitālie efekti 2. USB strāvas padeve 3. USB atskaņot, ierakstīt 4. Bluetooth 5. Skaņas karte funkciju.

Ieteikt Vispārīgās Specifikācijas 1. 6 ievades kanālu mikseris. 2. Tīkla apraides karaoke pults ar skaņas karti.Tie apvieno tradicionālo skaņas karti un miksera funkcija. 3. Iebūvēts Bluetooth savienojumu, savienojiet ar mobilo tālruni un Bluetooth atskaņotāju. 4. Iebūvēts MP3 atskaņotājs lai atskaņotu mūziku dažādos formātos un ierakstīšana ar LED displeju. 5. Pievienojiet USB uz DATORU, lai atskaņotu un ierakstītu mūziku. 6. Pievienojiet USB ar DATORU vai strāvas banka, kas piegādā enerģiju, ērtības mobilo audio pieslēgumu un āra ģitāru spēlē un dzied. 7. Izsmalcinātu plastmasas šasija. 8. DC 5V/1A strāvas padeve vai DATORAM strāvas padeve.

16 Digitālo DSP Efektu 01 HALL1 02 HALL2 03 ROOM1 04 ROOM2 05 ATBALSS+KAVĒŠANĀS 06 125MS KAVĒŠANĀS 07 175MS KAVĒŠANĀS 08 225MS KAVĒŠANĀS 09 285MS KAVĒŠANĀS 10 560MS KAVĒŠANĀS 11 860MS KAVĒŠANĀS 12 1000MS KAVĒŠANĀS 13 1400MS KAVĒŠANĀS 14 800MS PINGPONG KAVĒŠANĀS 15 1000MS PINGPONG KAVĒŠANĀS 16 1400MS PINGPONG KAVĒŠANĀS USD Barošanas un Datums Nodošanu, kas Saistīti ar DATORA USB portu, Power bank kontaktligzda, lai apgādāt ar enerģiju mikseri.Tai jāatbilst šādām prasībām: Izejas spriegums: 4.8 V 5.2 V USB un Bluetooth Ekspluatācijas Instrukcijas 1. Pogu Funkcijas: a) "REC" Pogu---- Nospiediet pirmo reizi, lai pārtrauktu atskaņoto dziesmu.Nospiediet vēlreiz, lai turpinātu atskaņošanu.b) "-" Pogu---- Īsi nospiediet, lai spēlēt iepriekšējo dziesmu.Ilgtermi nospiediet, lai samazinātu izejvielu apjoms.c) "+" Pogu---- Īsi nospiediet, lai atskaņotu nākamo dziesmu.Ilgi nospiediet, lai palielinātu izejvielu apjoms.d) "MODE" Pogu, - - - - Nospiediet, lai pārslēgtos funkcionālo modeli.Izvēlieties USB, BT, REC kārtībā.

2. Bluetooth Funkcija

a) Nospiediet "MODE" pogu, lai izvēlētos Bluetooth režīmā.

Pēc panākumiem atlases, Bluetooth ikonas uz displeja

ir mirgojošs un rādījums BT.

b) Atveriet Bluetooth savienojumu pārī.Pēc panākumus pārī

būs skaņas uzvedne. 3. USB Ierakstīšanas operāciju a) Nospiediet "MODE" pogu, lai izvēlētos IERAKSTĪŠANAS statusu.b) Nospiest "REC" pogu, lai sāktu ierakstīšanu, LED ekrānu parāda ierakstīšanas laiku.c) Nospiest "REC" pogu vēlreiz, lai apturētu ierakstīšanu.d) Nospiediet "MODE" pogu atpakaļ ierakstu. 4. Skaņas Kartes Funkcija, Kad savienotu datoru datu vadu, tas ieies PC

spēlē valstīm automātiski.Datoru, lai instalētu draiveri automātiski pie pirmā savienojumu, ir nepieciešams, pagaidiet, līdz instalācija, apdare, lai atskaņotu vai ierakstītu.

Informācija par Freeboss AG-PS6 DV 5V Barošanas USD Interfeisu 6 Kanālu 2 Mono Un 2 Stereo 16 Digitālie Efekti Audio Mikseris 1. [MIC/LINE] MONO ieejas Pievienojiet mikrofonu, mūzikas instrumentu vai audio ierīces (CD atskaņotāju un tā tālāk), lai ierīci.Ligzdas atbalsta gan XLR un NELĪDZSVAROTA 1/4" PLUG. 2. Stereo kanālu ieejas.Ja savienojumu tikai ar L/(MONO) ligzdas, mikseri nosūtīs to pašu mono signāls L un R produkciju. 3. [GALVENĀ] Izejas Savieno aktīvais skaļrunis vai pastiprinātājs. 4. [+48V PHANTOM] Taustiņš/LED, Kad poga ir ieslēgta, LED gaisma ir ieslēgta, sniegt DC+48V

phantom power uz XLR spraudņa par mono MIC ieejas.Lūdzu, ieslēdziet šo pogu, kad, izmantojot kondensatoru mikrofons

kas ir aprīkoti ar phantom power. 5. [PEAK] gaismas DIOŽU indikators.Kad skaļums ievades signālu vai apjoms pēc regulēšana ekvalaizera ir pārāk augsta, LED indikators turpinās mirgot, lūdzu, pagrieziet [PEĻŅA] kontrolieris pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai samazināt skaļumu. 6. [PEĻŅA] Kontrolieris nosaka pamata apjoms, par katru kanālu, pielāgo tos maksimālais apjoms, darbības, kad skaļums kļūst pārāk skaļi, [PEAK] LED indikators turpinās mirgot. 7. [HIGH] Treble tone kontrolieris regulē personas datu apstrādātājs, lai palielinātu vai samazinātu par 15db pie 12KHz. 8. [LOW] Bass signālu kontrolieris regulē personas datu apstrādātājs, lai palielinātu vai samazinātu par 15db pie 80Hz. 9. [FX] Kontrolieris regulē signāla līmenis no kanālu, lai atbalss līnijas.

Lūdzu, ņemiet vērā, vienā līmenī, būs dažādi ar dažādām noteikšana

kanālu attenuator.Ja, izmantojot stereo kanāls, būs samaisa

signāli no L un R kanāliem, pēc tam nosūtīt to atbalss līniju 10. [PANORAMĒŠANAS Kontrole] PANORAMĒŠANAS kontrole nosaka nostāju kanāls signālu ietvaros stereo attēlu.

Strādājot ar apakšgrupas, jūs varat izmantot PANORAMĒŠANAS kontrole, lai piešķirtu

signāla tikai viena izeja, kas sniedz jums papildu elastību

ierakstīšanas situācijām.Lūdzu, ņemiet vērā: 1. ja izmanto usb saskarni, lai ierakstītu, lūdzu, ņemiet panna vidū.ja pagriezt panna pa labi, tur būs nav signāla.

Gilvis972020-10-19
"It's fine. Seller good. Everything is OK. The seller is good."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti