Ciparu LED Modinātājpulksteņi Studentu Pulksteņi Ar Nedēļu Atlikt Termometrs Skatīties Elektroniskās Tabulas Kalendārs LCD Galda Taimeris J19 21

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mīlestība galda skatīties, pulkstenis xiaomi, signalizāciju, drošības, nixi pulkstenis, vīriešiem skatīties, smart modinātājs, pulkstenis tabl, diy komplektu, elektronikas pulkstenis, modinātājs ciparu, digitālā tabl skatīties.

    €5.98 €7.86
  • Garums: 10.9mm
  • Modeļa Numurs: 1283159
  • Funkcijas: Snaudas Funkciju
  • Svars: 100g
  • Stils: Mūsdienu
  • Materiāls: Plastmasas
  • Ekrāna Tips: led
  • Platums: 5.7mm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: Viena Sejas
  • Displeja Tips: Digitālā

Funkcijas

1.Parastā pulksteņa režīmā: produkts parāda laiku, datumu(2000. gada līdz 2099. gadam), nedēļā, un temperatūra.Un tā var pārslēgties starp 12/24 stundu displejs.

2.Modinātāja un snaudas režīms: Dienas zvanītajs laiku var iestatīt; līdz 8 labi zināmas-pasaules melodijas, kuras var izvēlēties, kā modinātāja skaņu, un tajā pašā laikā snaudas funkciju var aktivizēt.

3.Pasaules laiks režīmā: pasaules laiks, un vietējās laiks var tikt parādīts kopā.Un to var iestatīt laiku, no 16 metropolēm kā vietējā laika.

4.Taimera režīms: Atpakaļskaitīšanas var izveidot ar dažādiem 23:59:59-0:00:00, Kad tā ierodas pēc noteikta laika, produkts tiks signālu.

5.Termometrs: produkts var automātiski pasākumu un reklāmas temperatūra pašreizējo apkārtni ar intervālā no 0 °C-50°C(vai 32℉-122℉).Saskaņā ar normālā stāvokli, nospiediet" ▼°C/℉" taustiņu, lai pārslēgtos starp Celsija vai Fārenheita rādījums.

6. Multi-valodas funkciju: produkts var display week 7 dažādās valodās(angļu, holandiešu, portugāļu, somu, spāņu, itāļu, vācu, franču), lai to padarītu ērti lielāku skaitu lietotāju visā pasaulē.

7.Skaņas kontroles apgaismojuma funkciju: Nospiediet "GAISMAS" taustiņu, un gaismu var aktivizēt vai slēgts.Gaisma var būt arī sāka ar skaņu maigu hit uz galda vai aplaudēt robežās no 1 metrs vai pieskaroties jebkurā vietā uz produktu, ērtības lasījumā laiku naktī, gaisma automātiski izslēdzas pēc 5 sekundēm.

REŽĪMS: normāls displejs valsts, nospiediet REŽĪMU taustiņu, lai ievadītu tās attiecīgo funkciju režīmā, lai: parastā laika displejs valsts, modinātāja iestatījums displejs valsts, un pasaules laika displejs valsts.

Komplekts: valsts world time (pasaules laiks, parādīt pasaules un vietējo laiku time.By nospiežot 12/24 taustiņu un C / F taustiņu, jūs varat pārlūkot pasaules laiks 16 pārstāvis pilsētām pasaulē.Nospiediet SET pogu, lai izvēlētos jebkuru pārstāvis laiku pilsētvidē.Iestatīts uz vietējo laiku.

12/24 atslēga: valsts izjādes laika displejs, ir LAIKA zīme uz displeja ekrāna.Nospiediet 12/24 taustiņu, lai veiktu 12/24 stundu displejs atgriešanos.

C / F taustiņš: Nospiediet C / F taustiņu normālos laika displejs var sasniegt pēc Celsija / pēc Fārenheita temperatūras pārveidošanu, normālā mērījumu diapazons ir 0 ℃ -50 ℃ (vai 32F-122F)

Paketē iekļauts:1*Pulkstenis ,1*Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīmes: nekustamais krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti