1pc Pet Keramikas Barošanai Un Ūdens Bļodas Kaķu Bļodas Ar Statīvu Dual Keramikas Kaķis ir Pārtikas Bļoda Ar Bambusa Rāmis Suņi Un Kaķi, Mājdzīvnieki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaķis pakārtotais, kaķu sausā barība, kaķu rotaļlieta, pet bļoda 5, bļoda rīsu, suņu barība spēle, gudrs keramikas kaķu bļodas, veida suņu pārtikas bļoda, apaļa keramikas bļodas, bļodas uz statīva.

    €9.57 €15.94
  • Veids: Dubultu
  • Materiāls: Keramika
  • Forma: Noapaļojot

1pc Pet Keramikas Barošanai Un Ūdens Bļodas Kaķu Bļodas Ar Statīvu Dual Keramikas Kaķis ir Pārtikas Bļoda Ar Bambusa Rāmis Suņi Un Kaķi, Mājdzīvnieki

Apraksts Šis postenis ir dual suņa bļodā labi veikts augstākās kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantošana.Pamatnes ar nonskid bambusa, kas padara to grūti, lai flip vai slaidu, kas ir labs, lai aizstāvētu grīdas no skrāpējumiem un samazinot troksni.Funkcija - Krāsa: Kā parādīts attēlā. - Materiāls: Koks.

- Izmērs: 23.7x12x5cm.

- Bāzes ar nonskid bambusa, kas padara to grūti, lai flip vai slaidu, kas ir labs, lai aizstāvētu grīdas no skrāpējumiem un samazinot troksni. - Unikālais dizains bez apgāztas ar savu mīļo mājdzīvnieku, lielisks posteni, lai jūsu pet.

- Ar keramikas dubultflīzes, bļodiņas var novietot ar pārtiku un ūdeni, kas ir viegli tīrāma.

- Laba dāvana jūsu pet.

1 x Pet Keramikas Barošanai Un Ūdens Bļodas Ar Bambusa Rāmis Suņi Un Kaķi

Valitovva2020-11-14
"super.."
Howarrdclark2020-09-11
"Broken stand"
Math Alves2020-09-23
"A little small but I guess It's good for cats. It did come a little broken on the side probaly because of shipping. but It's something I can fix and It's not that bad. Otherwise very good quality and fast shipping"
Nxserezha2020-12-09
"The goods were damaged during transportation and delivered in disassembled form, will have to glue yourself. In the rest corresponds to the picture."
Jacksonraro2020-09-19
"Smaller than expected. The bamboo stand came with one of the bare legs. Regular product."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti