Akustiskās Elektriskās Masāžas Vannas Birste Ilgtermiņa Rokturi Suku Silīcija Dioksīda Gels, Vannas Tīrīšanas Automātiska Berzes Vannas Dievs Vannas Istaba

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atpakaļ suka, ķermeņa masāžas suka, suka sausā masāža, birste, dušas, vannas, ķermeņa suku, atpakaļ birste, dušas, atpakaļ birste, dušas, pirts skrubis, atpakaļ skruberi, skruberi duša.

    €14.87 €23.99
  • Pieteikums: Iestāde
  • Materiāls: Silikagēls
  • Veids: Suka
  • Produkts: Elektriskā Pirts Birste
  • Modeļa Numurs: JJ200907
  • Izmantošana: Tīrīšana

Laipni Lūgti Mūsu Veikalā

Produkta Informācija

Nosaukums: Elektriskās masāžas vannas birste

Uzlādes laiks: aptuveni 2 stundas

Darba laiks: aptuveni 2 stundas

Nominālā jauda: 2W

Iepakojuma saraksts:1 * Vannas birste

Padomi:Izmēri ir manuāli mēra, lūdzu, ļaujiet, ir neliela kļūda būs neliela atšķirība starp faktisko krāsu un krāsu attēlu

Produkta Funkcijas

* 1. Elektriskās masāžas vannas birste viegli mazgāšana grūti sasniedzamās atpakaļ ādu.

* 2. Dziļa tīrīšana, maigs un bez atlikumiem, rūpīgi noņemiet netīrumus no dziļās poras.

* 3. Silikona virsma ir maigi, maigi attīra un nekaitē ādai.

* 4. Papildus lielu platību, suka,1500 silikona suka galvas.

* 5. Masāža, cietība, attieksmi, kas dod jums galvenais relaksējoša pieredzi.

* 6.3 rīku regulējams pulsa vibrācijas,6500 vibrācijas / minūtē.

* 7. Jūs varat pieredzi mājas spa, masāža.

* 8. Tas ir efektīvu un ilgstošu enerģiju.

* 9. Tas var būt hung.

Produkta Attēli

Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes,jūs varat izmantot Vīzas,Western Union,PayPal un tā tālāk.ja jums ir problēma maksājumu,lūdzu sazinieties ar mums.

Lūdzu, apstipriniet savu ADRESI uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.

Visi pasūtījumi parasti tiek nosūtīti tajā pašā dienā vai nākamajā darba dienā pēc maksājuma saņemšanas.Tomēr laikā pīķa sezonas, pasūtījumi tiek piegādāti ar 1-3 darba dienu laikā no to saņemšanas, neskaitot Brīvdienas vai dienās slēgts.

Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Atgriešanās :

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās), Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā, Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ.

Garantijas laiks :

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas, ja preci ar defektiem 3 mēneši, Mēs piedāvājam nomaiņa bez papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša, Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ, Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Pamata situācija noliktavas:

Kopā ar īpašības dažādas noliktavas, dažādu preču, svara un izmēra, dizaina un plānošanas multi-layer bēniņu platforma plaukta ir pakāpeniski attīstījusies no viena piekļuves multi-funkcionālo pieeju, no viena plaukta kategoriju kombinācijas vairāku plaukta kategorijām, lai nodrošinātu daudzveidīgu uzglabāšanas vajadzībām, e-komercijas klientiem.

Sakarā ar pieprasījumu, ātra piegāde, papildus konstrukcijas hidrauliskās pacelšanas platformas, slaidu, var arī pievienot, lai izvairītos no ietekmes piegādes ātrums, ja tiek pārtraukta enerģijas.

Novērst dažādu marku no pārvietojas, un izstrādāt konkrētas kastes klasifikāciju.

Atsauksmes:

Kuzenka832020-09-11
"Love it! So much cleaner than my old bath brush. The massaging head is wonderful the 3 settings all feel different. Would highly recommend at this amazing price!"
Blette202020-11-05
"The product did not reach me until after the end of the protection time of the buyer and the boxes are torn and wrapped in non-good packaging,. I don't recommend buying."
Lexuskulagin2020-11-05
"The product did not reach me until after the end of the protection time of the buyer and the boxes are torn and wrapped in non-good packaging,. I don't recommend buying."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti