Kalnu Velosipēds Tālruņa Priekšējā Rāmja Soma Ūdensnecaurlaidīgs Velo Top Tube Tālrunis Pārliktni Soma ar Touch Screen Lielu Jaudu Telefonu Gadījumā

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: frameset velosipēds, ātrs velosipēds, grozs velosipēds, velosipēdu liels plakāts, velosipēda bagāžnieka soma liela, antīko velosipēdu, velosipēdu soma, liels, velosipēdu soma pusē, atvērt velosipēds, velosipēdu soma se.

    €3.15 €5.25
  • Materiāls: Citi
  • Funkcijas: Ūdensnecaurlaidīgs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan
  • Sertifikācija: CE

Apraksts:

Šis velosipēds rāmis soma ir izgatavota no augstas kvalitātes PU ādas materiāla, skaidrs, augsta jutība TPU logu paredzētas touchscreen mobilo tālruni(6.5"), ciets, izturīgs un labā formā.

Liela jauda, kas ir saderīgs ar lielāko daļu mazo velosipēdu instrumenti, piemēram, velosipēdu gaismas, kaklasaites, kabatas lukturītis, nauda, kartes, USB kabelis, velosipēdu remonts, instrumenti, utt.

Izmērs: 8.3 x 3.54 x 4.13 cm.Apakšā ir austiņu caurums, dizains, vienkārši klausīties mūziku un atbildēt uz telefona, kad izjādes, vai jūs varat uzlādēt savu telefonu.

Nāk ar 3 siksnām, kas ir daudz garumu, lai uzstādīšanas un turiet gadījumā stingri uz rāmja, tas nav pārvietoties pat tad, ja jums braukt uz bedrains vai akmeņains ceļš.

Lieliska ūdens izturīgs aizsardzības jomā, ietilptu lielākā daļa kalnu vai ceļu bikes.Ideāls palīgs triatlona un riteņbraukšana.

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Velosipēdu Tālruņa Priekšējā Rāmja Soma

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirības starp faktisko objektu un attēlus, jo starpība starp monitoriem.

2. Lūdzu atļaut nedaudz mērījuma kļūdu.

Ceru, ka par sava veida izpratne un ir jauka iepirkšanās diena!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti