Lightdow 12" 30cm Līdzsvaru Salokāms Kamera, Atstarotājs 18% Pelēkā Pelēkā Karte Dubultā Seja Balta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: canva pro, atlikums kartes, d7100, aqua pack, kartes pelēka, gaismas atstarotājs, vāks klēpjdatoru webcam, atstarotājs, moomin, fotogrāfija atstarotājs.

    €6.28
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: lightdow
  • Modeļa Numurs: LN001

Lightdow 12 " Collu 30cm 18% Pelēkā Karte Atsauces Atstarotājs Fotogrāfija Studija Baltās krāsas Balanss Pelēks Karti somiņa

Apraksts:

Materiāls: PU āda, skrubis pretestību, atmiņas tērauda karkass, miljons reizes bez deformācijas.

Produkts, no vienas puses, ir pelēkā, bet otra puse ir balta, vienu precīzu ekspozīciju, bet citi, lai iestatītu baltās krāsas balansu, ja fotoattēli jūs atvašu vienmēr ir pārāk tumšs vai pārāk gaišs, zils vai dzeltens, tad izmantot šo.

Izmantojot jaunākās double-sided dizains, vidū 18 grādiem pelēkā karte ar vidējo fokusa skalas, otrā pusē ir dzidri balts,kas ir labākais veids, lai pielāgotu baltās krāsas balansu, krāsu fotogrāfijas, var salocīt uz mazā maisiņā, kad to neizmanto, viegli pārvadāt un izmantot

Priekšrocības salīdzinājumā ar parasto kartona pelēkā karte : var salocīt, viegli pārvadāt, PU ādas tekstūru nav viegli sabojāt, netīrās var skrubis, ilgs kalpošanas laiks.

Specifikācijas:

Pelēkā puse: Atstarošanas 17.8%; Blīvums 0.74

par Max.novirze no atstarošanas: 2%

par Max.kļūda ekspozīcijas mērījumi: 1/8 F-stop

Izmērs:30 x 30cm

Neto svars:aptuveni 70g

Kā to lietot :

1. Savukārt fotokameras ieslēgšana un noteikt to jebkurā fotografēšanas režīmā.Pārslēgšanas kameras galveno vadības ripu, lai uzstādītu balto balansu, lai LCD displejs IEPRIEKŠ nostāju, turiet nospiestu WB taustiņu ilgāk nekā 3 sekundes, un displejā Pirms sāk mirgot, Jūs varat veikt manuālo baltās krāsas balansa iestatījumu.Šajā brīdī objektīva saskaņošana pelēkā kartē, nospiediet slēdža, ja mērījums ir veiksmīga, LCD displejs rādīs, Gd .. 2. Attālums starp lēcu un pelēkā karte jātur virs 15 cm, un pelēkā karte būtu piepildīta ar visu ekrānu, cik vien iespējams, un jebkurā projekcijas būtu jāizvairās, uz pelēkā karte. 3. Pelēkā balansa process nav atkarīgs no objektīva fokusa attāluma, un AF auto fokusu var pārvērst MF manuālais fokuss un objektīva fokusa attālums ir koriģētas uz bezgalību.Mērķis ir padarīt pelēkās kartes arvien neskaidrāka, un mīksts.Ekspozīcijas kompensācijas funkciju, var traucēt mērījumu dati, tas ir ieteicams aizvērt iedarbības aizpildīt funkciju Iepakojuma saturs:

1 x 12 "/30cm Pelēks/Baltās krāsas Balansa Karte

1 x pārnēsāšanas soma

Millsfolds52021-01-05
"Lovely double sided reflector for white balance"
Petitefille842021-02-03
"Convenient bag, get out of the bag first time neatly to see how to fold back."
Soppelpost Me2020-08-25
"ok,queda probarlo"
Djonibigud2021-01-21
"It has a good size and comes with a cover. The finishes look well finished. There is no proof"
Jlthebeatmaker2020-12-28
"Such a purchase. For its price, the quality is not a fountain. Of the pluses, the cover and the ability to fold this is all convenient. The quality of the white side of the norms, but there is just a fabric. Gray coating all in stretch marks, I hope will not affect the use. Coating is unlikely to last long"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti