Pro Galda Tenisa PingPong Combo Rakete Galaxy YINHE T-11+ T11S ar IDD Skyline TG3 KTL Ātru MĪKSTO Ilgi Shakehand FL

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: yinhe pro, ktl, 11 t, pro galda tenisa, smaganas idd skyline 3, galaxy galda teniss, meitene neilona, lielgabals aizmugurējās, idd sūklis, flysky mikro uztvērējs.

    €39.67 €47.80
  • Modeļa Numurs: T-11+/ T11S ; TG 3 ; Ātri-Mīksta
  • Baseboard Slāni Skaits: 5 (koka) + 2 (Oglekļa)
  • Veikalu skaits: AAAAZH167-FL
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gumijas krāsa: 1 Sarkans + Melns 1
  • Apakšā: 5 (koka) + 2 (Oglekļa)
  • Svars: Heavy Tip Light Handle (Offensive)
  • Gumijas: Pimples
  • Rokturis: Ilgi (Shakehand) - FL
  • Zīmola Nosaukums: YINHE

Pro Galda Tenisa PingPong Combo Rakete Galaxy T-11+ T-11S IDD Skyline TG3 un KTL Ātru SOFT

Samontēti !Ar divām gumijām jau ir pielīmēts uz asmens !Viena puse sarkanā, bet otra puse ir melnā.Tā ir viena rakete, kad jums preci.

UZMANĪBU: TAGAD T-11+ tiek atjaunināta, lai jaunā versija T11S !!Roktura LOGOTIPS, forma un dizains ir mazliet atšķirīga, jo atšķiras padarīt daudz.

Asmens: Yinhe / Galaxy T-11+ T11S Galda Teniss Asmens

Tips: Aizskarošus Kārtas Biezums: 5 (Koka) + 2 (Oglekļa) Ātrums: 10 Kontrole: 10 Biezums: par 7.3 mm±0,2 mm Svars: ap 70g±5g Rokturi: Garš (Shakehand) - FL

Kaučukiem: IDD SKYLINE TG3 Kauliņiem-Galda Tenisa Gumijas Ar Sūkli

Kontroles priekšnieks Ātru, nepārtrauktu un blīvs uzbrukumu.Skyline 3 gumijas veikti ar jauno tehniku ir ātrāk uzbrūk varu ar cilpu disku.Turpināt formas izmaiņas, un augstu ātrumu, kas tiek ražota, pat ja tā nav spēkā tika likts uz aktīvi.Ātri atsākt formu pārmaiņas var nodrošinātu nepārtrauktu cilpu uzbrukumu.Pēc tam jūsu pretinieks būs zem uzbrukuma spiediena nepārtrauktu cilpu.Colloid apvienot ar elastīgumu un glutinosity perfekti, likums, ciktāl cilpas kļūst maza un pīrsings.Pārstāvis: Vangs Hao Aprīkots spēlēt: Kontrole + Ātruma Kontrole: 11 Spin: 11 Ātrums: 11 Sūklis biezums: 2.2 mm Gumijas krāsa: Sarkana

KTL Ātru MĪKSTO Kauliņiem-Galda Tenisa Gumijas Ar Sūkli

Ideāls ierocis, lai aizliegta ātrums līme laikmetā.Gumijas paredzēti ātruma līme aizliegumu.Mīkstu sūkli un specializēto pūtīte vienošanās dod KTL Mīksto augstu kontroles līmeni, vienlaikus saglabājot spēju radīt spin pie zemiem, vai augstiem apgriezieniem.Ideāli gumijas spēlētājiem, kas nekaitētu kontroles, vēl joprojām vēlas uzbrukt efektīvi.Ātrums: 8 Griešanās: 9 Vadība: 10 Sūklis biezums: 2.2 mm / 2.0 mm Gumijas krāsa: Melna cena ir tikai VIENA rakete.Lūdzu, ņemiet vērā, par origional iepakojuma kaste: 1. Asmens nav origional paketi kastē, kad tas ir nosūtīts, bet tas ir labi iepakotas dariet to droši ierasties. 2. Ja jums ir nepieciešams tās origional paketi kastē, jums ir jāmaksā kuģniecības izmaksas (9USD - 15USD, attiecīgi origional iepakojuma kaste ir reālā svara), lai origional paketi kastē, un, lūdzu, ļaujiet man zināt, ja jums cenu, paldies.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti