Ūdensizturīgs Alumīnija Folijas EVA Salokāms Āra Pludmales Kempings Dārza Ceļojumu Moistureproof Miega Piknika Paklāja Segu, Spilventiņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: salokāma playking, saliekamie dārza kneeler, piknika sega, āra sēdes dvesma, alumīnija folijas ūdensizturīgs, mat atdalītāju, alumīnija salokāms galds, paklājiņu piknikam, alumīnija folijas mat, sega, ūdensnecaurlaidīgs.

    €3.16 €4.33
  • Ar Palielinātas Režīmā: Citi
  • Zīmola Nosaukums: Ourpgone
  • Dampproof Mat Tips: Slēgta Putošana
  • Materiāls: alumīnija folija
  • Modeļa Numurs: 0336
  • Āra Aktivitātes: Nometnes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Dārgie draugi, Laipni lūgti mūsu veikalā.Mums ir ražošanas līniju, kas piedāvā produkciju tieši, un ka mēs varam piedāvāt produktus par vairumtirdzniecības cenu.Mūsu profesionālā darba komanda, kas sniedz labas kvalitātes produktus, mēs apsolām, ka ik penss jums tērēt par precēm, ir vērts, nevis par viltota vienu.

Lūdzu, lūdzu, paziņojums, ka, ja jūs izvēlēties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus par pasūtījumu.Šī kuģošanas ceļš ir bez starptautiskā izsekošanas numuru un tikai tad var tikt izsekoti iekšienē, Ķīnā , kad iepakojums pa kreisi Ķīnas, tad tas nav loģistikas informāciju, līdz jūs saņemsiet iepakojumā.

Ja jums ir nepieciešama starptautiska izsekošanas numuru, lūdzu, izvēlies, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, kā piegādes metodi.

Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, Lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atvērt domstarpības, vai atstāt mums sliktu atsauksmju , Mēs jums varam palīdzēt atrisināt pēc iespējas ātrāk.

Starp citu, ja jums patīk mūsu veikalā, Lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali, Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides informāciju laikā.

Ievads: vai jūs vēlaties vietu, kur sēdēt, ja jūs apbrīno dabas skaistumu, piemēram, ja jums ir piknika, telšu vai sauļoties?Šeit mums ir prieks, iesaku jums šo Ūdensizturīgs Pamatnes Mat.Ar hidroizolācijas funkciju, tas ne tikai var aizsargāt jūs no netīrās grīdas, bet arī varētu novērst mitruma uz zemes.Jūs varat nodot to uz zāli, pludmales un tā tālāk.Vēl viena iezīme ir tā, ka šī Ūdensizturīgs Pamatnes Paklājiņš ir kompakts izmērs un izsmalcinātu dizainu, jūs varat ņemt to visur, viegli un ērti.Izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāla, tas Ūdensnecaurlaidīgu Pamatni Mat var apmierināt savas vajadzības, neapšaubāmi.Nevilcinieties, lai iet par to.Funkcijas: 1. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pietiekami. 2. 100% double-side ūdensizturīgs mat aizsargā jūs pret mitru zāli, smiltīm, un bleachers. 3. Laba Izvēle priekš Piknika, Telšu, Ceļojums. 5. Tas ir arī nepieciešams.Āra mat ļauj jums ērti, ja jums ir ārā.Specifikācijas: 1. Stāvoklis: Jauns un augstas kvalitātes! 2. Materiāls: Alumīnija Folija, EVA 3. Krāsa: Sudraba 4. Izmērs: 200*150cm 5. Svars: Apm. 220g Paketes Saraksts: 1x 200*150cm Tūrisma Paklājiņš

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> Bildes >>>>>>>

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Maksājumu >>>>>>>

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Atpakaļ >>>>>>>

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un Mums nebūs Jautājumu, Jums Kompensācijas Vai Nomaiņa .

2. Atgriezies preces, Ir Jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.Vai jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sūtījumu >>>>>>>

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. Parasti mums ir preču noliktavā, mēs varam nosūtīt to ārā, 1 - 2 dienu laikā,Ja mēs neesam nosūtīt 2 dienas, objekti var izpārdots.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu preču un jums ir jautājums par to, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Garantijas laiks >>>>>>>>>

1. Visi produkti ir 100% Pavisam Jaunu un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

3. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Atsauksmēm >>>>>>> 1. Ja jums ir atbilst ar mūsu sevice un produktiem, Ceru, ka jūs varat sniegt mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes.Jūsu atbalsts nozīmē ļoti daudz, lai mums. 2. Ja jums ir problēma vai jautājums, Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.Mēs palīdzēsim jums slove to, un padarīt jūs esat apmierināts par to. 3. Mēs sniegs jums atbildi 24 stundu laikā, Ja jums nav iegūt atbildi šajā laikā, lūdzu, lūdzu nosūtīt tos.

Kenalexwar2020-10-28
"Pesimo seller, had no stock of the product and I never send it. When consulted, he said he had sent it."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti