10.A DC-DC Regulējams CC CV Solis uz leju Barošanas Modulis Buks Pārveidotājs 7V-36V 1,5-35V Power Step-down Modulis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: līdzstrāvas barošanas avots, regulējams qje, 230v, lai 24v dc, cc cv, 300w solis uz leju, regulējams barošanas piederumi, 30v 10.a laboratorijas barošanas, regulējams barošanas dc 10a, vp, dc solis uz leju, cc cv dc.

    €8.45 €15.64
  • Posms: Citi
  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: DC-LĪDZSTRĀVAS Buks Modulis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Norēķinu Veids: DC
  • Zīmola Nosaukums: Hilitand

10.A DC-DC Regulējams CC CV Solis uz leju Barošanas Modulis Buks Pārveidotājs 7V-36V 1,5-35V Power Step-down Modulis

Funkcijas: Divas siltuma izlietnes nodrošinātu labāku siltuma izkliedi un stabilāku sniegumu.LED indikators uz kuģa padarītu darbu valsts intuitīva.Tas ir plašs ieejas spriegums no 7V uz 36V DC un izejas spriegums ir no 1,5 V līdz 35V.

Nāk ar 2 akrila dēļi un daudzi standoffs, skrūves, ka jūs varat veikt ārējā apvalka.

Plaši, ko izmanto uzglabāšanai, akumulators, strāvas transformatori, DIY regulējams regulētā elektroenerģijas padeve, rūpniecības iekārtu, utt.

Specifikācijas:

Ieejas Spriegums: 7V-36V

Izejas Spriegums: 1.5 V-35V

Sprieguma Starpība: 1.5 V

Izejas Strāva: Maks. 10.A (Regulēšana, ieteicams 8A; 5.A 70 W vai mazāk, istabas temperatūrā, kas var būt fiziska dzesēšanas, pretējā gadījumā, lūdzu, uzlabo siltuma izkliedi.Pastāvīga strāva var tikai jāpielāgo, ja izejas spriegums ir virs 2V.Pašreizējā korekcija var strādāt tikai pie nemainīga pašreizējā valsts)

Izejas Jauda: Max 150W (ieteicams 100W, lūdzu, samazināt jaudu, kad lieto pie liela sprieguma starpība)

Temperatūra: -20~ + 75°(uzlabo siltuma izkliedi, ja vara caurules temperatūra ir pārkarsēts)

Darbības Frekvence: 300 kHz

Maks.Pārveides Efektivitāte: 95%

Īssavienojuma Aizsardzība: Jā, uzstādītu nemainīgu pašreizējā vērtība

Ievadi Reversās Polaritātes Aizsardzība: Nē, lūdzu, pievienojiet diode

Anti-refluksa Izeja: Nē, lūdzu, pievienojiet diodes akumulatora uzlādei

Izmērs: 80 x 53 x 35mm / 3.15 x x 2.08 1.37 "

Iestatījums:

Iestatīšanas pogai, var iestatīt trīs displeja režīmi:

1, F-0 režīms: Displejs izejas spriegums;

2, F-1 režīmā: Displejs ieejas spriegums;

3, F-2 režīms: Pārmaiņus displejs ieejas un izejas sprieguma;

Nospiediet "IZVEIDOT" pogu, lai pārvietotos trīs displeja režīmu, attiecīgā led indikators būs ieslēgts, vai izslēgts, pēc tam nospiediet " ENT " pogu, lai saglabātu un izietu.Nospiediet " ENT " pogu, tikai, lai ieslēgtu/izslēgtu LCD ekrāna fona apgaismojums.

Manuālās Kalibrācijas:

Spriegums: Nospiediet un turiet taustiņu " SET " pogas, tad varu ievadīt sprieguma kalibrēšanas režīmā, ekrāns sāk mirgot.Atbrīvošanas "IZVEIDOT" pogu, nospiediet taustiņu " SET "vēlreiz, lai palielinātu, nospiediet" VALDĪBA ", lai samazinātu, tad jūs varat kalibrēt ieejas spriegums.Tas tiks automātiski saglabāt pēc 2 sekundēm.

Strāva: Nospiediet un turiet, " ENT " pogas, tad varu ievadiet pašreizējo kalibrēšanas režīmā, ekrāns sāk mirgot.Atbrīvošanas " ENT "pogu, nospiediet taustiņu "SET", lai palielinātu, nospiediet " VALDĪBA ", lai samazinātu, tad jūs varat kalibrēt ieejas spriegums.Tas tiks automātiski saglabāt pēc 2 sekundēm.

Ja izejas spriegums nevar noregulēt, tas ir tāpēc, ka noklusējuma sprieguma ir aptuveni 20V.Pagriezt pretēji pulksteņrādītāja virzienam, KOREKCIJA-V 10 apļi iepriekš līdz sprieguma vērtība ir mainījusies, tad spriegums var noregulēt normāli.

Pieteikumi

Ņemiet vērā, ka pastāvīga regulēšana pašreizējo vajadzību patieso slodze izejas strāva ir vairāk nekā noteikts pašreizējā, lai ievadītu pastāvīgu strāvas režīmā, pretējā gadījumā tas būs konstanta sprieguma valsts.Nemainīgu pašreizējo stāvokli, tiks iespējota, ja izejas spriegums ir virs 2V.

1. Izmantot kā parastu solis uz leju moduļi ar strāvas aizsardzības spējas.

Instrukcijas:

(1) Saskaņā ar bezslodzes apstākļos, pielāgot "konstanta sprieguma potenciometra" ADJ-V " , tā, ka izejas spriegums sasniedz vērtību, ko vēlaties;

(2) Produkciju, kas tieši shorting modulis (rupjie atrast rakstus vai knaibles vadu shorted uz izeju, ŅEMIET vērā: nav īssavienojums, kad melodija spriegums), tad pielāgot pastāvīgu potenciometra "ADJ-man" lai parādītu pašreizējo vērtību, kas sasniedz iestatīto vērtību aizsardzību pret strāvas; vai savienota ar slodzes strāva ir arī regulējams. (Piemēram, borta ammeter parāda pašreizējo vērtību 4A, tad modulis maksimālā strāva ir ierobežota ar 4.A 4.A pastāvīga strāva LED pašreizējo, lai sarkanā gaisma)

(3) Savienots ar slodzi un darbu.

2. Izmantot kā akumulatoru lādētājs

Instrukcijas:

(1) Nosaka, ka akumulatora peldēt spriegums un uzlādes strāva; (litija parametriem, ja 3,7 V / 2200mAh, tad peldēt sprieguma 4,2 V, maksimālā lādēšanas strāvas 1C, proti, 2200mA)

(2) Saskaņā ar bezslodzes apstākļos, pielāgot "konstanta sprieguma potenciometra" ADJ-V " tāpēc, ka izejas spriegums sasniedz peldēt sprieguma;

(3) produkciju, kas tieši shorting modulis (rupjie atrast rakstus vai knaibles vadu shorted uz izeju, ŅEMIET vērā: nav īssavienojums, kad melodija spriegums), tad pielāgot pastāvīgu potenciometra "ADJ-man" lai parādītu pašreizējo vērtību, uzlādes strāva sasniedz iestatīto vērtību; vai savienota ar slodzes strāva ir arī regulējams.

(4) Maksu, savukārt spuldzes pašreizējā rūpnīcas noklusējuma ir 0,1 reizes uzlādes strāvu; (Akumulatora lādēšanas laikā strāva tiek pakāpeniski samazināts, pakāpeniski pārvērš konstanta sprieguma uzlāde ar pastāvīgu strāvas uzlādi, ja lādēšanas strāvas iestatījumu 1A, pēc tam, kad uzlādes strāva ir mazāk nekā 0,1 A, kad uzlādes indikators izslēgts, dzeltena, pilna zils indikators iedegas, un akumulators ir pilnībā uzlādēts), uzlāde ir pabeigta, atvienojiet akumulatora spailes, pēc tam atvienojiet ieejas, lai novērstu akumulatora atteces bojāt moduli!

Ostapchap2020-09-29
"Working perfect and received on time"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti