Eiropas stila radošo sienas piestiprināms sveķu trīsdimensiju plaukti nodalījumu plaukti dzīves telpu sienas rotājumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vroom sienu apdare, augu stends, dzīvojamā istaba rotā, retro plauktu dekori, cloisonne sudraba, grāmata nook diy, alpīnists sienas, dekori, galda plaukts organizators, dekoru dzīvot istabā.

    €18.82 €29.40
  • Tēma: Ziedu
  • Reģionālā Funkcija: Eiropa
  • Zīmola Nosaukums: HHYUKIMI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Sveķu

Eiropas stila radošo sienas piestiprināms sveķu trīsdimensiju plaukti nodalījumu plaukti dzīves telpu sienu ornamenti bezmaksas piegāde

Produkts: Eiropas stila Romiešu pakaramie

Materiāls: sveķi

Krāsa:balta, šampanieša, zelta

Svars: 1.5 KG

Pielietojums: dzīvojamā istaba, guļamistaba, vannas istaba, viesnīca, kluba, restorāna, kafejnīcas un citas sienu apdare

Komplektā ietilpst: 1GB Sveķu plaukts

1.Silts padoms: izmērs manuālo mērījumu kļūda, 0-2cm 2.Lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc I nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi 3.Kad jūs saņemtu preces, atveriet, lūdzu, tā uzmanīgi un rīkoties ar to uzmanīgi Paldies Kuģniecības 1.Lūdzu, aizpildiet precīzu piegādes adresi un kontakta veidā, ja tas izraisījis pircēja aizpildīt kļūdas tuvu nav preču saņemšanas, saistību, sedz pircējs, ja jums ir krievu pircējs, lūdzu, aizpildiet Pilns Nosaukums Uztvērēju uz labo (no trim gabaliem).Jūsu rīkojumu, pirms tam, ja jums vietu secībā, citādi, ne kurjeri atgriezīsies iepakojumā.Un mēs nepieņemam jebkādu kompensāciju par pasūtījumu, bez pilns nosaukums. 2.Lai piegādes jūsu pakete ātri un precīzi, lūdzu, lūdzu, atstāj mūs tālruņa numuru, kad jūs maksājat, appreciated! 3. Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs Kurjeru Uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni, Atsauksmes 1. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums. 2. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings 5. 3. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Freemanmlm2020-12-15
"Good one."
Gizem4602021-01-11
"I really liked the shelf. Timely delivery was also satisfied. Pleases reliable packaging, the goods came without damage. Thank you separately for communication, timely answers. The seller is very reliable, you can order. All of you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti