XS/S/M/L Pet Suns, Kaķis Konuss Mīksto Atgūšanas Kaķis Konuss Apkakles Bite-izturīgs Suns Aizsardzības Konusā Visvairāk Pet Kaķu Pet Suņiem, Vairumtirdzniecība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: suns personalizētu apmales, hlbb kaklasiksna, neko kaklasiksna, lebra kaklasiksna, roped kaklasiksna, personalizētas apkakle suņu, puse kaklasiksna, modelis personalizētu kaklasiksna, wow kaklasiksna, personalizētu paracord kaklasiksna.

    €5.65 €8.69
  • Sezona: Visu sezonu
  • raksts: Ziedu
  • Izmērs: as the picture shown
  • Iezīme: Personalizēto
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Materiāls: kristāla super mīksts materiāls
  • Veids: Augstas Kvalitātes
  • Nosaukums: Pet Aizsardzības Konuss

Aizzīmju Punktiem:

1、Bite Izturīgs: konuss ir labs instruments, lai novērstu kaķi no licking vai nokošana izsitumi, alerģijas un pēcoperācijas brūces.Un tā var arī veicināt atveseļošanos brūces vai ķirurģijas jomās un maigi veselības aizsardzībai kaķi.Un to var arī izmantot, skaistumkopšanas griešana un vannas tīrīšanai.

2、Augstas Kvalitātes: konuss ir piepildīta ar kokvilnas auduma, kas ir mīksts un viegli, un var būt izliekts, kad mājdzīvnieki, ēst un dzert.Lai mājdzīvniekiem, var ēst un dzert kā parasti.

3、Viegli Veikals: konusa var salocīt un uzglabāt laikā.Ja ir mazi traipus uz tā, un tas var būt maigi noslaucīja ar siltu ūdeni un žāvē, un tā ir veļas mašīna drošam un tas nedrīkst deformēties.

4、Dažādi Izmēri: konusiem funkciju, dažādi izmēri, būt īpašu, XS: piemērots jauniem kaķiem (mazāk par 5 kg, pēc 2-4 mēnešiem) un truši, S: piemērots vairumam kaķi (5-15 kg), M: piemērots kaķi pa 15 kg (zilā Taukskābes, Maine) L: Welsh corgi pembroke, buldogs un tā tālāk.

5、Mazs Padoms: Lūdzu, pārliecinieties, lai izmērītu kakla apkārtmērs vai attālumu par savu suni pirms pirkšanas.Izvēlēties suni konuss ar lielumu, kas ir tuvu izmēru jūsu mīluļa regulāri apkakles.Pareizi aprīkots konusa būtu jābūt pietiekami daudz vietas, lai ievietotu divus pirkstus starp konusu un suņa kakla.

Specifikācijas(aptuveni): Materiāls: kristāls super mīksts materiāls

Svars: 75 grami - XS, 95 grami - S, 145 grami - M, 148 grami - L

Izmērs: XS izmērs (piemērots kakla apkārtmērs 14-18 cm/5.51-7.09 gadā), S izmērs (piemērots kakla apkārtmērs 18-27cm/7.09-10.63 gadā), M izmērs (piemērots kakla apkārtmērs 26-36 cm/10.24-14.17 gadā), L izmērs (piemērots kakla apkārtmērs 34-44cm/13.39-17.32 gadā)

Ieteicams izmantot: XS: piemērota kaķēniem (mazāk par 5 kg, pēc 2-4 mēnešiem) un truši

S: Piemērots vairumam kaķi (5-15 kg)

M: Piemērots kaķi sver vairāk nekā 15 kilogramus (Zilā Taukskābes, Maine Coon)

L: Welsh corgi pembroke, buldogs un tā tālāk

Iepakojuma Saraksts:

1 x Pet Aizsardzības Konuss

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti