12Pcs 14 16 18 Collu Stikla Stops Skrūves 3" TPU Lāpstiņu Dzīvoklis Nock Nošaut Medību Zvēru Loka šaušana Priekšgala Āra Bezmaksas Piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mājās stiklšķiedras loku, stops, stops virvi, cosplay šautene, broadhead, bumlon taktikas, savienojums stops, loka šaušana nock, arrowhead, stops medības.

    €15.59 €17.33
  • Veids: Loku un Bultas
  • Garums: 14" 16" 18"
  • krāsa: melns
  • Zīmola Nosaukums: ELONG ĀRA
  • Modeļa Numurs: 8031
  • Vecums: >No 8 Gadiem
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Garums bultiņas vārpstas (nav iekļauts ielikt punktu un nock): 14" 16" 18" par savu izvēli

Materiāls: fiberglass

Vānes: plastmasas (var būt smilga, pārvadāšanas laikā var atgūt ar 80 °C karstu ūdeni)

Ārējais Diametrs: 8mm

Iekšējais Diametrs: 6mm

Nock: dzīvoklis nock

Punktu: 100 graudu ievietot

Uzmanību!

Izmantojot bultu šaušanas valdes samazina mūžu par to.Lai gan tas nav iemesls bultiņas pole blast, kad tā šaušana pa kuģa, taču, kas izraisījis broadhead palicis plašs, un ir ļoti grūti izvilkt to pat izmanto skavas.

piegāde visā pasaulē:

Bezmaksas piegāde visā pasaulē,bet kuģošanas ceļš ir atkarīgs no daudzuma,mēs nosūtīt nelielu daudzumu, lai ar ierakstītu vēstuli aviopastu,kuģu lielāks, lai caur EXPRESS.Abi ir bezmaksas.

maksājums:

Mēs Pieņemam Alipay, UN T/T) samaksu.Maksājumu ir jānorāda kā 5 dienas pēc tam, kad darbība pabeigta.Visi nav jāmaksā pretendentiem rezultāts būs non-maksā pircējam brīdinājumu no Ebay, un negatīvas atsauksmes no pārdevējs

Atgriešanās Politika: pieņemts

Par preces bojājumu tiek atgriezta pirmajās 10 dienās iegādājies Kuģniecības un Pārkraušanas netiek atgriezta .Bezmaksas piegāde produktiem, kuģniecības izmaksas (35%*pārdošanas cena) netiek atgriezta.

Vairumtirdzniecība:

Mums ir orignal ražošana,OEM pakalpojumu piedāvā.Mēs vēlētos, lai vairumtirgotājs un mazumtirgotājs,Jūs varētu nopirkt mūsu produktiem, un pēc tam pārdot savu vietējo klubu,veikalu,online,u.c.Es piedāvāt labākās vairumtirdzniecības cenas, lai jūs.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Es būšu priecīgs atbildēt uz savlaicīgu jautājumu.ja jūs vēlaties, lai vairumtirdzniecības lielu daudzumu priekšmetu,es jums zemāko cenu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti