ES bez PVN Laukumā 2.2 kw Gaisa dzesēšanu vārpstas motors ER20 runout-off 0.01 mm,220V,4 Keramikas gultnis,CNC Gravēšanas frēzēšanas sasmalcina

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 2 vārpstas motors, collet er20, cnc router, 775 mehānisko, ironware, metāla slīpēšanas vārpstu, vēsāks, lielu cnc segliņš, lācis, vārpstu cnc w.

    €184.65 €212.25
  • Dzesēšanas: Ar gaisa dzesēšanu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Biežums: 400Hz
  • Gultņu: Keramikas Gultnis
  • Jauda: 2.2 kw
  • Darbības Ātrums: 10-24000rpm
  • Spriegums: 220V
  • Disku: Mehānisko
  • Maksimālais Griezes Moments: 230N.m
  • Collet: ER20
  • Sertifikācija: NAV
  • Szie: 3
  • Pašreizējo: 6A
  • Runout off: mazāk nekā 0,01 mm
  • Modeļa Numurs: 2.2 Kw Gaisa Dzesēšanu, GDZ-80x73-2.2
  • Pieteikums: CNC Maršrutētāju, Frēzēšanas un Gravēšanas

Paziņojums: šis postenis tiks piegāde no mūsu "ES/ Vācija" noliktavā , Eiropas Savienības valstīs bez PVN (ievedmuitas nodoklis) un bezmaksas piegāde ar UPS/ DHL , pakete būs būt, nav viegli sadalīti ar piegādi.

Bezmaksas kuģa un bez PVN Eiropas valstīs, platība:

A ustria, B elgium, B ulgaria, C cak R epublic, D enmark, E-stonia, F iekšzemes, F rance, G ermany, G reece, H ungary, es īrija, es taly, L atvia, L ithuania, L uxembourg, M onaco, N etherlands, N orway, P oland, P ortugal, R omania, S lovakia, S lovenia, sāpes S, S weden .

Pakete ietver:

· 1 x 2,2 Kw Laukumā ar Gaisa dzesēšanu vārpstas motors (ER20 220V,24000rpm,4 Keramikas gultnis,400Hz Runout off mazāk nekā 0,01 mm)

2.2 KW ER20 Laukumā ar Gaisa dzesēšanu Vārpstas motors Gravēšanas frēzēšanas Sasmalcina

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Izmērs:

Jauda: 2.2 Kw

Spriegums: 220VAC

Strāva: 6A

Frekvence: 4 00 Hz

Ātrums: 24000 apgr. / min.

Dzesēšana: Gaisa dzesēšanu

Runout off (izslēgts): Mazāk nekā 0,01 mm

Gultņu Eļļošana: Smērvielas

Collet izmērs: ER20

Gultņi: 4 Keramikas gultnis

Jauda Interfeiss:

Elektroinstalācija: atvērt savienojumu Kārbas vārpstas ir "U1", pievienojiet Pārveidotāja s U,vārpstas ir "V1" savienot Inverter ir V,vārpstas ir "W1" savienot Inverter ir W,Zemes nav nepieciešams savienotājs,inverter R S T jebkuru 2 tapas savienojumu 220VAC

Neto Svars: 4.9 kg

Galvenais pielietojums: Koka, Alumīnija, Akmens, metāla, stikla, PLASTMASAS rūpniecība

1. Strukturālās iezīmes

1) liela ātruma elektriskajiem galveno nesošo visu pieņemt ar Keramiskajiem gultņiem, asīm nosaka iekraušanas, Uzlabot vārpstas, augsta ātruma rotāciju atbalsta stīvums un precizitāti slīpēšana.

2) Pirms braukšanas, griešanās vārpstu ar roku.Vārpstas liela ātruma rotāciju, ko izraisa temperatūras celšanos, izmantojiet dzesēšanas šķidruma cirkulācijas sistēma, lai novērstu.

2. Lietošanas instrukcija

1) izmantot, vispirms pievienojiet dzesēšanas ūdens caurules, kas padara vārpstas savienojumu dzesēšanas ūdens un tad sākt.

2) Pirms braukšanas, pagriezās ar rokas vārpstiņu.Ja maņu blokā nav elastīga, jums vajadzētu novērst problēmu un pēc tam pārbaudiet, virzienā no rotācijas vārpstas no vārpstas gala, lai redzētu, ja mačs būtu pagriezt pretēji pulksteņrādītāja virzienam elektriski vadi jāmaina, lai to saskaņotu.

3) Pirms braukšanas, ūdens dzesēšanas slīpēšanas detaļu nevar būt priekšgalu vārpstu vāka, lai novērstu priekšējo gultņu vāku ieplūdes spraugas dedzināšana mehānisko un gultnis.motoru nedrīkst iekļūt ūdens, pēc tam, kad ieslēgta motora, ja jūs dzīvojat slīpēšanas detaļu, lai atvērtu slīpēšana, sagataves dzesētājs.First off detaļu dzesētāja izslēgšana, un pēc tam aizveriet vārpstas motors.

3. Apkope un Serviss

1) Uzskata, vārpstveida, ar vidējo biežumu barošanas nominālais spriegums, frekvence būtu saskaņoti ar elektrisko vārpstas tehnoloģiju parametriem, kuru motora vārpstas rotācijas ātrumu var mainīt frekvences, lai pielāgotu, arī tieši proporcionāla sprieguma izmaiņas.

2) Kad vārpsta ir uz laiku nav lietots, vajadzētu izmantot saspiesto gaisu izpūst dzesēšanas ūdens,lai novērstu rūsēšanu, plug caurumu.Vārpstas virsmas būtu pārklātas ar pret rūsas eļļu.Vārpstas galā, kas aizsargā ierīci novieto sausā vietā.

3) Ja rezerves vārpstas gultņu, labāko profesionālo un tehnisko personālu, kas no rezerves.Izmantot īpašus instrumentus, statora spole nav jāizņem.

Piegāde

===================================================================

Šajā Postenī būs kuģis 1-2 darba dienu laikā pēc Vācija DHL Paket par saņemto maksājumu .

Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi,lūdzu,

Vēlreiz pārbaudiet savu adresi, ja jūs rakstīt Atopija.lv, ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis ārā.pls paziņojumu mums jauno adresi.

Piegādes laiks :

Ar "Vācija DHL Paket" piegāde 7-15 darba dienās

izsekošanas web: www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

Ja pasūtījums ir nedēļas nogalēs,paiet 2 dienas ilgāk,mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos no pasūtījuma arī, ja mums ir izvesti,jo ātrums kuģniecības, kas ir ārpus mūsu kontroles, paldies par jūsu sapratni.

Maksājuma

===================================================================

1.Bez PVN un bez ievedmuitas nodokļa (NODOKĻU ) ES novados.

2.Pirms iegādāties, pls apstipriniet ar mums, vai noliktavā.

3.Pls veikt maksājumu 3 dienu laikā no pasūtījuma arī, ja iespējams.

4.Alipay(darījuma),kredītkarte,Western Union,Bankas TT, paypal utt ir pieņemts.

Problēma Un Atsauksmes

===================================================================

Mēs novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes,šis postenis ir par atgriezenisko saiti reitings tikai bez peļņas

Ja jūs sniegt mums atsauksmes pēc preces saņemt 3 dienu laikā,tiks prezentēts nākamajā reizē, kad jūs iegādāties skaistu dāvanu.

1.)mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem,un vienmēr centīsies, lai palīdzētu jums,ceru, ka, lai noteiktu ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti