DEUKIO Zvejas Spole 5+1BB Ūdens Pretestību, spinings DW2000 DW3000 6.7:1 Pārnesumu ātrgaitas spinings Karpas Sālsūdens

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, zvejas kastes instrumentu, vērpšanas svārki, spoles spin, spole pakārtotais, kastking casting reel, aitsoft ātrums loader, top zillion, lēni jiging spole, zivju spole.

    €17.99 €32.71
  • Zvejas Spoles Tips: Spriegošanas Ratiņš
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pārnesumu Attiecība: 6.7
  • Zvejas Metode: Vērpšanai
  • Ēsmas Veids: Viltus Ēsmu,
  • Zīmola Nosaukums: DEUKIO
  • Pozīcija: straume
  • Modeļa Numurs: DW2000 DW3000

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Visi pasūtījumi tiks izvesti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad esam veiksmīgi saņēmuši jūsu maksājumu. 3. Mēs piedāvājam regulāru ziņu Gaisa Pasts, un ir izveidota bezmaksas piegāde metodes. 4. Kopš tirdzniecība ir starpvalstu, kā arī aviopasta ir lētākais nosūtīšanas metodi, tas būs ilgs laiks, piegāde.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, izvēlieties Express un jāmaksā nodeva. 5. Mēs neesam atbildīgi par savu Muitas nodoklis.

1. Ja priekšmeti tiek atrasti sliktā stāvoklī, kad saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs varam atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu, lai jūs. 2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jo par personas preferenci, jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.Jums ir nepieciešams maksāt kravas. 3.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas Numuru.

1.12 mēnešu garantija 2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemat jūsu preci vai ar kvalitātes problēmu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam piedāvāt atgriezties vai nosūtīt garantija, bet, lūdzu, piedāvāt pierādījumus, lai parādītu problēmu aktīvi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti