Kukaiņu Pierādījumu Nano Kausa Mitrumu Noslēgtā Rīsu Cilindru Graudu Suņu barība, Sadzīves Uzglabāšanas Rīsu Lodziņā 10KG Virtuves Kolekcija

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rīsi uzglabāšanas kaste, virtuves veļa uzglabāšana, kaste storag virtuves, preces, pārtikas uzglabāšanai, ika uzglabāšana, kaste rīsi, uzglabāšanas kaste virtuvē metāla, spainis plastmasas, automātiskā suņu pārtikas kastē, virtuves rīks.

    €20.73 €47.11
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: PP

produkta informācija:

Krāsa: pelēka/melna

Izmērs: 26.5 x 29.3 x 23.4 cm

Materiāls: PP

Pakete ietver: 1 Rīsu Kausu

Funkcijas:

Augsta kvalitāte-Izgatavoti no augstas kvalitātes PP, nodrošina jūs ar ilgāku kalpošanas laiku.Augstas pakāpes silikona blīve bloķē mitruma, kaitēkļu iekļūšanu, efektīvi, lai nodrošinātu svaigumu graudu.

Iebūvēts kaitēkļu pierādījumu kaste: Tur režģi uz augšu spaini, kas ļauj jums, lai kaitēkļu pierādījumu pārtikas produktiem, piemēram, ķiploku braukt kaitēkļu attālumā no iekļūšanas kausu.

Logu dizains: Viegli, lai apskatītu apjomu graudu iekšpusē ir palicis, ar skaidru logu, ērts jums, lai atgādinātu sev, lai aizpildītu graudi laikā.

Viegli lietojams: vienkārši nospiediet uz lielo pogu, lai atvērtu vai aizvērtu viegli.

Liela ietilpība: Var ne tikai veikalā, rīsu milti un dažādi graudi, piemēram, milti, rīsi, rieksti, pupas, uzkodas, graudi, mājdzīvnieku barība, utt.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti