Koogeek Smart Kontaktligzdas Individuāli Kontrolē Wi-Fi Noieta Jaudas Sloksnes ar 3 USB Uzlādes Portus Apple HomeKit Tālvadības pults

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plug zigbee, yuwell yx301, mājas homekit, cleargrass, homekit slēdzis, wanbo, smart home apple homekit, sonoff fob, koogeek smart, ifttt slēdzis.

    €25.02 €41.70
  • Zīmola Nosaukums: koogeek
  • Max Ātrums: Citi
  • Funkcijas: Tālvadības Pults
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Modeļa Numurs: Smart Outle Jaudas Sloksnes
  • Gyro: Citi
  • Kontroles Kanāli: 2 Kanāli
  • Sertifikācija: NAV
  • Materiāls: PC + vara stieples
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Pārskats

Koogeek Smart vieta ir smart pārsprieguma aizsargā jaudas sloksnes, kas nodrošina trīs HomeKit-enabled power vietās, trīs USB uzlādes portus un vienu 5.0 pēdu strāvas vadu.Ar Apple HomeKit tehnoloģiju, trīs Wi-Fi ir iespējots jaudas moduļi ļauj jums kontrolēt saistīti piederumi attālināti, un atsevišķi no jebkuras vietas ar jūsu iPhone, iPad, iPod touch, vai Apple Skatīties.Pēc instalēšanas jūsu Smart Izeju, konfigurēt to no Koogeek Mājas app ar pāris vienkāršas darbības.Jūs varat kontrolēt katru kontaktligzdas atsevišķi, izmantojot Siri vai Koogeek Mājas app, pat tad, ja neatrodaties home.By izveidot pielāgotus skatus, jūs varat kontrolēt vairāki HomeKit-iespējots piederumi vienlaicīgi.Jums var būt pievienotas ierīces vai skatuves ir ieslēgts vai izslēgts automātiski pēc noteikta laika, iestatot taimeri.Jūs varat arī pārbaudīt statusu, katru MAIŅSTRĀVAS kontaktligzdas un uzraudzīt kopējā enerģijas patēriņa trīs AC vietās.

Daudzfunkciju Jaudas Sloksnes

Jauda līdz trīs elektroniskās ierīces un trīs USB-powered ierīcēm, ar nominālā jauda 1800W.Piegādāt varu ar 1,5 metru, lieljaudas 14 AWG strāvas vads, kas nodrošina vieglu nokļūšanu tālu sienas kontaktligzdas.

3 Neatkarīgas Kontroles AC Vietās

Trīs HomeKit-iespējots MAIŅSTRĀVAS elektroenerģijas noieta tirgus ir atsevišķi ieslēdzamas un Wi-Fi ir iespējots.Savukārt, lai savienotu ierīces ieslēgšana un izslēgšana atsevišķi, izmantojot app, Siri, vai jaudas slēdži.

3 Smart USB Uzlādes Portus

Gudri atklāt pievienotajām ierīcēm un atbalsta drošu un ātru uzlādi līdz pat 3 ierīces vienlaikus, ar kopējo izejas strāva līdz 4.1 A. Savietojams ar iPhone, iPad, iPod vai citu USB-powered ierīcēm.

Darbojas ar Apple HomeKit un Google Palīgs, un ir Saderīga ar Alexa

Apple HomeKit tehnoloģiju, kas nodrošina vieglu, drošu veidu, lai kontrolētu HomeKit-iespējots piederumi ar balsi, izmantojot Siri tieši no jūsu iPhone, iPad, iPod touch vai Apple Skatīties.Siri kopumā atbalsta 21 valodu un ir lokalizācijas atbalsts 36 valstīm.

Spēcīgs App

Ar Koogeek Mājas app, jūs varat viegli kontrolēt, uzraudzīt un grafiku vairākiem savienotiem piederumi, atsevišķi vai vienlaicīgi, izmantojot viegli setup uz 2,4 GHz Wi-Fi tīklu.Jūs varat arī kontrolēt saistīti piederumi ar Apple Mājas app.

Grafikus un Taimeri

Iestatīt pielāgotu grafiku un taimeri uz pieslēgto ierīci, vai sižetu.Tiks ieslēgta vai izslēgta viena vai vairākas ierīces uz noteiktu laiku automātiski.

Izveidot Ainas Kontrolēt Vairākas Ierīces

Izveidot personalizētus ainas kontrolēt vairākas ierīces vienlaicīgi ar vienu Siri balss komandu, grafiku/taimeris vai vienkārši pieskaries.

Monitora Strāvas Patēriņš

Pārbaudīt statusu, katru MAIŅSTRĀVAS kontaktligzdas un uzraudzīt reālā laika, dienas un mēneša elektroenerģijas patēriņu visas trīs AC vietās, izmantojot Koogeek Mājas app.

Automatizēt un Attālināti Piekļūt

Jūs varat izveidot savu Apple TV ar tvOS 10.1 vai jaunāka) vai iPad ar iOS 10.1 vai jaunāka versija kā mājās, centrs, lai kontrolētu jūsu HomeKit piederumi attālināti, piešķirt piekļuvi, un automatizējiet piederumi.

Vairākkārtēja Aizsardzība

Veidota ar augstas kvalitātes konstrukcija un uzlabotas ķēde un komponenti, tas piedāvā 15A atiestatāmais circuit breaker, izejas strāvas aizsardzība, pārsprieguma aizsardzība, pārkaršanas aizsardzība, aizsardzība īsslēguma, pārslodzes aizsardzība un pārsprieguma aizsardzība.

Lietotājam draudzīgs Dizains

Jūs varat izveidot Smart Izeju no Mājas app tieši no jūsu iPhone, iPad vai iPod touch pāris soļos.Barošanas slēdži un LED indikatori ļauj viegli kontroli un uzraudzību.

Piezīme:

1. USB porti ir paredzēti tikai uzlādes ierīces un to nevar izmantot, lai pārsūtītu datus.

2. Šī ierīce NAV paredzēta lietošanai vai ap to slapja vai potenciāli mitrās telpās, tai skaitā, bet ne tikai, akvāriji, saunas, dušas un strūklakas.

Specifikācijas

Zīmols: Koogeek

Materiāls: PC (V-0 liesmu slāpējošiem) + vara vads (14 AWG)

Krāsa: Balta

LED indikators, krāsa: Zaļa

Kontaktdakšas tips: US plug

UPC: 710033643210

Ieejas jauda:

ASV Standarts: 120V AC Max 60Hz

Nominālā strāva:

ASV Standarts: 15A

Nominālā jauda:

ASV Standarts: 1800W

Skaits jaudas moduļi: 3 * AC vietās

Vairāki USB porti: 3 * USB porti

Kopā USB izeja: DC 5V / 4.1. (Maks.)

USB izejas 1: DC 5V / 1A (Maks.)

USB izeja 2: DC 5V / 1A (Maks.)

USB izeja 3: DC 5V / 2.1 (Maks.)

Atiestatāmais jaudas slēdzis: Jā

Sistēmas prasības

- Mājas Wi-Fi - (802.11 b/g/n, TIKAI 2,4 GHz )

- WPA vai WPA2 Drošības Tīkla

- Koogeek Mājas app (pieejama App Store veikalā)

- Lai kontrolētu šo HomeKit-iespējots, piederumu, iOS 8.1 vai jaunāka versija ieteicama

- Kontrolē šīs HomeKit-iespējots automātiski, un to piederumu prom no mājām, ir nepieciešams Apple TV ar tvOS 10.1 vai jaunāka) vai iPad ar iOS 10.1 vai jaunāka versija, kas izveidota kā mājas rumbas

Strāvas vada garums: Apm. 5.0 ft / 1.5 m

HomeKit saderība: lietošanai ar iPhone, iPad, iPod touch un Apple Skatīties iOS, 8.1 vai jaunāka versija

USB savietojamība: Darbs ar iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (3. un 4. paaudzes), iPad 2, iPad, iPad 4, iPad mini 3, iPad 2, iPad mini ar Retina displeju, iPad mini iPod touch (1., izmantojot 5. paaudzes), iPod classic, iPod shuffle (1. ar 4. paaudzes), un iPod nano (1. ar 7. paaudzes).Savietojams ar visiem 5V ieejas USB-powered ierīcēm.

Becky Baker19632020-12-17
"Article with uk outlets unusable in France"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti