Modes Vīriešu Jostas Augstas Kvalitātes Zīmols Govs Ādas itāļu Dizaina Gadījuma Vīriešu Ādas Jostas, Lai Džinsi Cilvēkam Bezmaksas Piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rudens _ ziemas izskatās jaka, vīriešu textil jostas, jostu sievietēm, bankas ādas josta, drošības jostas, jostas vīriešiem, gucci, kara ādas josta, dizainers bucle jostas, ceinture homme marque luxe.

    €8.95 €12.96
  • Zīmola Nosaukums: KAVENPETER
  • Jostas Materiāls: Cowskin
  • Sprādzes Platums: 3,5 cm
  • Sprādzes stils: Pin sprādzes
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Jostas Platums: 3.4 cm
  • Jostas krāsa: Navy,Melns ,Zils
  • Sprādzes Garums: 5.0 cm
  • Siksniņas Piestiprināšana Izveriet Krāsa: Sarkans,Tumši Pelēka,Dzeltena
  • Modeļa Numurs: KMP021
  • Modelis Tips: Raibs
  • Vienuma Tips: Drošības jostas
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Ikdienas

Modes Augstas Kvalitātes Zīmols Cilvēks Jostas Split Ādas Josta itāļu Dizaina Gadījuma Vīriešu Ādas Jostas, Lai Džinsi Cilvēkam Bezmaksas Kuģis: Izturīgs un ērts jostasvietas, šī drošības josta iet liels ar džinsiem un citi ikdienas tērpiem.Izgatavoti no kvalitātes Materiāla papildināt jūsu unikālo stilu ar vienkāršu, bet elegantu jostu, kas būs pārliecināti, lai padarītu jūsu draugiem, ģimenes locekļiem un darba kolēģiem skaudīgs. 1.Jostas Materiāls: Muitas Ādas 2.Jostas Sprādze Materiāls: Cinka Sakausējums 3.Piemērots Vidukļa Apjoms : No 30 " Līdz 52 "

Maksājums:

Piegāde: 1.Vienumi, ko parasti kuģis 48 stundu laikā pēc jūsu maksājumu. 2.Lūdzu, pārliecinieties, adresi un tel ir pareiza, jo īpaši Krievijas klientiem ,lūdzu atstājiet savu pilno vārdu. 3. Lielākā daļa no valstīm un reģioniem ir bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas gaisa pasts, Atopija.lv Standarta piegādi vai ePacket .Reach lielākā daļa valstu 35-60 dienas.Dažādas valstis ,dažādas piegādes datumu .Citiem arī ir zems kravas.ja jūs vēlaties, ātra piegāde , lūdzu, izvēlieties EMS/DHL/TNT.ja jūs vēlaties citu nosūtīšanas veidu, lūdzu, sazinieties ar mums. 4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanas vai citu, iespējams, kavēšanās,tāpēc, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku, un mēs sekotu jums. 5.Lai nodrošinātu, nav nodokļu vai nodokļu zemāku, kad jūs saņemat jūsu preces, mēs paziņo, ka tā ir zemākā vērtība.visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Atgriezties & Kompensācijas: ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums laiks atgriezties.personas faktors nav garantijas, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.Par Krāsu: Krāsu atšķirība ir neizbēgama, jo no gaismas leņķa, displejs,fotogrāfiju un tā tālāk, pakaiši krāsu atšķirība ir normāli, mēs cenšamies, lai saglabātu to uz minimālo, tas nevar būt iemesls, lai atgrieztos preces.Ja jums ir kāda problēma par šo, lūdzu, sazināties ar mums .Par lielumu: Būs daži novirze par 1-2 cm izmēru, tas ir parasti, notika tā, kā mērīšanas kļūdas vai stiept ādas siksnu vai elastīgu siksniņu pinumi.Atsauksmes: 1.Lūdzu atstājiet labas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju. 2.Ja jums nav apmierināt ar precēm, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums laiks, Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi : 1.Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu ?A: Mēs pieņemam Alipay šeit, visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Q: Cik daudz tas maksā, lai kuģis uz manu adresi ?A: Lielākā daļa no valstīm un reģioniem ir bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas gaisa pasts, Atopija.lv Standarta piegādi vai ePacket. 3. Q: vai Ir kāds izsekošanas numuru par manu pasūtījumu ?A: Jā, tur ir izsekošanas numuru ,jūs varat pārbaudīt sūtījuma statusu.Parasti, kad jūs maksājat par savu uzdevumu, divu darba dienu laikā mēs nosūtīsim jums rīkojumu, sakarā ar darbu transporta post office, iespējams, būs 5-6 dienu laikā izsekošanas informācija uz ekrāna, kas ir vai nav jāuztraucas. 4.Q: Ja nesaņemšu objektu ļoti daudz laika ,ko es varu darīt ?A: Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums nav iegūt zemes gabalu ļoti ilgu laiku, mēs dziesmu tieši jums, un, ja apstiprina, zaudēja, mums būs vēlreiz vai kompensācija jums. 5. Q: Produktu un fotogrāfijas ir vienādi?A: Jā, visas fotogrāfijas ir īstas.Mēs pielāgot ņēma šos fotoattēlus.Krāsu atšķirība ir neizbēgama, jo no gaismas leņķa, displejs,fotogrāfiju un tā tālāk, pakaiši krāsu atšķirība ir normāli, mēs cenšamies, lai saglabātu to uz minimālo, tas nevar būt iemesls, lai atgrieztos preces 6. Q: Kāda izmēra ir taisnība par mani?A: Mēs iesakām, ka jūs apskatīt mūsu top produkts izmēru tabulu,izvēloties savu izmēru produktus.Ja nevarēja apstiprināt, lūdzu, sazinieties ar mums .mēs sniegsim jums konsultācijas, lai izvēlētos lielumu. 7. J: Jūs varat atzīmēt zemāka vērtība par to?A: Jā, nevajadzīgu muitas nodevas, Mēs parasti darīt Zemāko vērtību zemes Gabalus, ja Vērtība ir lielāka . 8. Q: es esmu vairumtirgotājs, es gribētu nopirkt daudz gabalu, jūsu produktiem, kas ir vairumtirdzniecības cenas?A: Sveiki, paldies par jūsu izmeklēšana, ja gribat iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums .mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Zaxarina Valya2020-11-08
"It's all right, went for about a month. Quality at first glance is not bad, the skin or not-I have no idea, but it looks good on its money. Sorry there is no movable fixing buckle, but it's uncritical, I recommend in general"
Stacyardis2020-11-29
"Looks good, the price is not bad"
Midopaul152020-12-05
"Nice belt. Beautiful blue color. Front surface looks to be of better quality than back one. In general, the belt is cute. Beautiful blue color. The front side of the belt is better quality than the reverse. Leatherette."
Bridget Au2020-11-12
"Visually and to the touch the belt is good. As will be worn will show time"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti