Rokdarbi Austs Gobelēns Sienas Karājas Bohēmijas Mājas Apdarei Dzīvojamās Istabas Sienu Ģeometriju Art Šiks Macrame Gobelēns 90x90cm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: macrame apli, sienas dekori, nobružāts kāzu, macram sienas, boho dekori mājas, mat bohēmijas mājas dekoru, bohemian mājas dekoru māksla, bohemian dekori, boho dekori, macram, macram gobelēns.

    €57.24 €81.77
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Technics: Austs
  • Paklāju Pārdošanas: Vairumtirdzniecības Un Nometiet Kuģniecības
  • Forma: Taisnstūra
  • Dizains: Bohēmija
  • raksts: Raibs
  • Modeļa Numurs: sienas gobelēns
  • Modelis Tips: Pleds
  • Stils: Mūsdienu
  • Materiāls: 100% Kokvilna

PRODUKTA INFORMĀCIJA

Ar gobelēns, neietver nūjas

Transporta ierobežojumi, garums nevar pārsniegt 60cm

Daudzums: 1gb

Izmērs: kā parādīts attēlā

Materiāli: 100% augstas kvalitātes kokvilnas virves

Produkti ir skaidrs, izmēri un instrukcijas.

Izmērs kļūdas 3-5cm, Jo dažādas mērīšanas metodes

Vairumtirdzniecības un dropshipping ir gan apsveicama.

lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir interese, paldies

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs lūgt.

Mums ir arī citas līdzīgas preces, lūdzu, apmeklējiet manu veikalu.

PIEZĪME: īsta krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

PRODUKTA IZMĒRI

PRODUKTA PARĀDĪT

PĒC PĀRDOŠANAS PAKALPOJUMU

Dārgais Draugs,

1: Visi Pasūtījumi Tiks Piegādāti Ar 1-3 Darba Dienu Laikā Pēc Tam, Kad Maksājums Ir Veiksmīga, Un Brīvdienas Būs Jāatliek.

2: Visiem Iepakojumiem, Netiks Pieņemts Kompensāciju 60 Dienu Laikā Pēc Piegādes.Ja Preces Nav Saņemti Pēc 60 Dienām, Mēs Atmaksāsim Viņiem Bez Ierunām.Lūdzu Pacietīgi Gaidīt Šajā Periodā.

3: Ja Jums Ir Steidzami Nepieciešams, Produkta, Lūdzu, Izmantojiet Atopija.lv Standarta Piemaksa Piegāde Vai Citu Express, Piemēram, Dhl,ems,ups Utt.Bet Ir Nepieciešams Maksāt Kuģniecības Izmaksas Un Bauda Prioritāti Piegāde.

4: Ja Jums Ir Jebkādas Problēmas, Saņemot Sūtījumu, Lūdzu, Neatveriet Strīdu Viegli, Jebkuru Problēmu, Kas Jums Met Ir Laimīgs, Lai Atrisinātu.Tava Izpratne Ir Ļoti Appreciated.

5: Ja Jums Ir Citas Īpašas Prasības Vai Ieteikumi, Lūdzu, Sazinieties Ar Mums, Mums Būs Jāstrādā Smagāk, Lai Uzlabotu Preču Un Pakalpojumu.

6: Ja Ir kāds Vaicā, Vai Jautājums Par Dropshipping Un Vairumtirdzniecības, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums, Mēs Vēlētos Izveidot Ilgtermiņa Biznesa Attiecības Ar Jums.Jūsu Apstiprinājums Ir Mūsu Kustības Darīt Labāk.Paldies Tik Daudz Par Jūsu Atbalstu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti