PEVA Svaigi uzturēšanas Silikona Pārtikas Uzglabāšanas Soma Atkārtoti Uzglabāšanas Maisi hermētiskos Saldētavas Silikona Lock Maisiņos Virtuves Organizators Soma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ceļojumu soma, pārtikas uzglabāšana, saldētavu pārtikas organizators, soma ziplock, kastes veida saldētājs, krāsa saldētavas, somas, coton pārtikas uzglabāšanas maiss, militāro pārtikas soma, skārda tvertnē, escurreplatos cocina.

    €9.80 €13.62
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Silikagēls
  • Modeļa Numurs: K8
  • style1: Silikona Maiss
  • Stils: Ziplock Soma
  • Izmērs: 500/1000/1500 ml
  • krāsa: balts, rozā, zils

Liels saldētas maltītes pagatavošanas, glabāšanas un marinēšana jūsu ledusskapī vai saldētavā.Tos var izmantot daudzas reizes, lai jūs varētu pārtraukt nelietderīgu vienreizējās lietošanas maisiņi.LEAKPROOF & EASY ZĪMOGS:modernizētas dubultā zip-lock slēgšana nodrošina gaisa necaurlaidīgu, leakproof zīmogs, padarot somas, ideāls, lai uzglabātu un saglabāt pārtiku.Atkārtotas aukstuma somas lock out saldētavas apdegums, saglabājot ēdienu svaigu un pilnīgu garšu, un ir ideāls, lai iesaldētu gaļu, vistas gaļu, zivis, augļus un dārzeņus.DROŠU un VESELĪGU: Jūsu ģimene būs pateicīgi par šiem maisiem, kā jūsu leftover pārtikas drošumu ledusskapis ar šiem maisiem.Somas nav līdzi unikālu garšu, un traipiem/smakas nebūs stick, lai jūsu pārtikas būs vienmēr garša lieliski.Saglabāt jūsu ledusskapis un virtuves sakopta un droša ar šiem maisiem.

Atsauksmes: 1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.Kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus laikā 48hours kad maksājums ir saņemts. 2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas. 3. Ieteicams sūtījumiem: Atopija.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku. 4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

Maxatik 882021-02-02
"Looks great. Very vast service and answers from seller. Good to know: Product is dishwasher proof! (Just watch out with sharp things in the dishwasher) "
Rogers22021-02-05
"Para mi perfecto. Es como lo imaginaba. me encanta el tacto de la silicona. compraré más sin duda"
Erebrova2021-01-30
"Las medidas y el aspecto es similar a la descripción, pero lo de "a prueba de fugas" NO. con un poco de líquido dentro, si se tumba o pone boca abajo se abre el cierre zip. Supongo que para sólidos será efectivo."
Victorxto 1232021-02-01
"Igual que la descripción. 6 bolsas, con cierre de goma, falta probarlas con comida."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti