JAUNU VCI Delphis DS150E Obd2 Diagnostikas 2016. gadam.R1 Bluetooth keygen Auto Delphis Obd2 Automašīnas kravas automašīnu diagnostikas, remonta skeneris, instrumenti,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: delphi, obd2 skeneris, rokas instrumentu, christma, delphi ds150e, delphi diagnostikas ds150e, auto laba, auto diagnostikas iekārtas, stieples delfi ds150e, fm radio.

    €30.58 €50.96
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Objektu Platums: 20cm
  • Postenis Svars: 400g
  • Īpašas Pazīmes: Bluetooth
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE
  • Aparatūras Versija: 2016.R1
  • Jauda: 9W
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Objekta Garumu: 25cm
  • Programmatūras Versija: ds150e
  • Modeļa Nosaukums: RHA0048
  • Spriegums: 12V
  • Zīmola Nosaukums: OLPAY
  • Elektroniskā: No
  • Vienuma Tips: Auto Diagnostikas Kabeļi un Savienotāji
  • Postenis Augstums: 15cm

Silts Padomi:

Ja jūsu dators nevar uzglabāt Cd, vai jums ir nepieciešams cita veida programmatūru, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai iegūtu šo saiti, programmatūras.Paldies par jūsu klātbūtni un atbalstu.

Apraksts:

1. Jaunākās 2016. gadam.R1 Programmatūru Ar Keygen.

2. Kvalitātes zaļā pcb plates.

3. Spēcīgu speciālistu atbalstu.

Valoda:

Angļu , Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Français, grieķu, Hollands, ungārijas, Itālijas, Norsk, poļu, rumāņu,krievu, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turcijas un tā tālāk.

Produktu atbalsta sistēmu darbība:

Atbalsta datoru sistēmas: XP, WIN7, WIN8 (32-bitu un 64-bitu), WIN10 (32-bitu) sistēmu, jūs varat instalēt!

Datoru sistēma, kas nav atbalsta: Windows 10 (64-bitu), nevar instalēt!

Atbalsta Auto Modelis:

AlfaRomeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, LandRover, Leus, Lotus, Mahundra/ Renault, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel/ Vauhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rollsroyce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, SangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, VW utt...

Atbalsta Kravas Automašīnas Modelis:

Allison, Chevrolet, Citroen, Dacia, DAF, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, IvecoTrucks, Kia, Cilvēks, Cilvēks Autobusu Šasijas, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel/ Vauhall, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Scania Scania Autobusu Šasijas, Seat, Skoda, Toyota, Piekabes, Volkswagen, Volvo Autobusu Šasijas, Volov kravas automobiļiem utt...

Funkcijas

1. Lasīt un Dzēst Kļūdas Kodus & SLR Visas Sistēmas: Benzīns un Dīzeļdegviela Motora Vadības, ABS, Instrumentu panelis, Klimata kontrole, Pārnesumkārbas, Imobilaizeri, VID, Daudzfunkciju (Centrālā Iestāde, Centrālā atslēga, Ērtības, Sistēmas, Šasijas, Izklaides, Gaismas, Navigācija, Sēdekļu apsilde, TPMS utt-Transportlīdzekļa Īpašs).

2. Tas ir ātri un uzticami diagnostikas rīks, kas kalpo kā saikne starp transportlīdzekli un datoru.

Tas darbojas gan veciem, gan jauniem transportlīdzekļiem.

Apskatīt Live Datus, grafikus un glābšanas live datus, Detaļas Aktivizācijas.

3. ECU Kodēšana / Parametru Korekcijas / Sastāvdaļas Konfigurācijas (inicializēšana ar jaunām sastāvdaļām, cieto daļiņu filtra reģenerācija, Dīzelis, Inžektors, kodēšana, TPMS, utt.).

4. Inteliģenta Sistēma Skenēšanas pilnu skenēšanas visu ECU / ECM par transportlīdzekļa platformas, konfigurējama sistēma.

5. Pilna Informācija par Transportlīdzekli koku, kas ļauj transportlīdzeklim īpašu pārbaudi par OBD funkcionalitāti, neveidojot savienojumu ar transportlīdzekli.

Klientu ziņošanas sistēma • Tieša Sasaiste ar Delfi Tehniskajiem Datiem.

6. Pakalpojumu Gaismas Reset un Servisa Intervālu Reset, tostarp "BMW Stāvokli, Pamatojoties Pakalpojums" reset un Fiat Stilo, VAG.

Audi A6, A8 / VW Passat, – Elektronisko Rokas bremzi, Virzuļa atiestatīšanas pirms un pēc bremžu pakalpojumu.

Mercedes E Klase (211/230) De-aktivizācijas un Aktivizācijas SBC (bremzes-by-wire) bremžu sistēma, tāpēc, ka bremzes var apkalpot.

Peugeot Piedevas Tvertne Reset un Reģenerācijas Daļiņu Emisijas Filtri.

Renault Laguna III, Espace IV, Velsatis, Peugeot 607, 807 un Citroen C5 & C8 - Riepu Spiediena kontroles Sistēmu un Vārstu programmēšanas.

Dīzeļdegvielas Iesmidzināšanas Kodēšanas Delfi Sistēmas.

OBD Amats:

OBD ir aprīkots ar unikālu multiplexer tehnoloģijas, kas ļauj to izmantot visu veidu transportlīdzekļiem, neatkarīgi no sprieguma līmeni un komunikācijas standartus.

Multiplexer funkciju, 2xHS VAR (ISO 11898-2), SW VAR (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL un (SPI, analog, jo, 5volt ārā).

Attiecībā uz tiem transportlīdzekļiem, kas neizmantojiet standarta 16-pin savienotāju, mēs piedāvājam visu, kas sertificēti un pielāgotus adapteri kabeļi un komplekti.

Sprieguma Pārbaude:

Ja OBD ir savienots ar transportlīdzekli, vienības pārbaudīs akumulatora spriegums transportlīdzekļa un automātiski pielāgo sevi uz transportlīdzekļiem, sprieguma līmeni, 12 vai 24 volti.

Ja spriegums kļūst pārāk augsta vai pārāk zema, OBD brīdina ar skaņu un gaismu, un jums arī tiks paziņots, izmantojot akumulatora ikona mūsu diagnostikas programmatūru.

Šasijas Numurs Vin:

Mūsu AUTOMAŠĪNĀM programmatūru, mums ir viedas funkcijas, kas ļauj nolasīt šasijas numuru no transportlīdzekļa, kas jūs vēlētos, lai diagnosticētu.

Tas nodrošina, ka tiesības modeli un gadu tiek izvēlēta automātiski.Turklāt, dzinēja kods transportlīdzekļu, kas ir plaši pieejami tirgū, ir arī izvēlēta automātiski.

Lidojuma Parametru:

Ar lidojuma parametru funkciju, varat ierakstīt parametri reālajā laikā, kamēr jūs vadāt transportlīdzekli.

Ierakstīšanas laikā, jūs varat, ar, un, nospiežot pogu, izceltu īpašo kļūdas, lai jūs varētu izpētīt konstatētas kļūdas vēlāk.

OBD ir aprīkots ar iebūvēto atmiņu, tādējādi novēršot nepieciešamību līdzi datoru.

Atmiņas grozā nav iekļauti iepakojumā.

ISS:

Inteliģentās Sistēmas Skenēšanu (SKS) skenē ar visas sistēmas, transportlīdzekļu un parāda kļūdas kodus, kas glabājas katra sistēmas.

Henry 2 922021-01-12
"merci"
Falcon Nighthawk2020-12-23
"Ok works and Super fast."
Princess Divine2021-01-31
"Working normal rewarding"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti