Purpurkrāsas Astoņkājis Rakstu Faceplate Priekšējā Korpusa Apvalks Gadījumā Rezerves Daļu Xbox One X un One S Kontrolieri (Modelis 1708)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: xbox siksniņa silikona gadījumā, pils, smilšu, bārdas augšana, sudraba xbox shell, liels xbox kontrolieris, extremerate ps4, ahegao xbox viens, ja xbox, regulāri xbox kontrolieris, xbox 360 kontrolieris gadījumā veikt.

    €13.87
  • MicroSoft Modelis: Xbox Viens
  • Piezīme: Kontrolieris NAV Iekļauts
  • Modeļa Numurs: Fit for Xbox One X & Xbox One S (Modelis 1708)
  • Zīmola Nosaukums: eXtremeRate
  • Saderīgs Marku/Modeli: Microsoft

Mēs zinām, ka jūsu kontrolieris apvalks ir vairāk nekā tikai plastmasas aksesuārs.Tas ir jūsu pavadone, savu spārnu cilvēks, savu kaujas draugs.Tas ir iemesls, kāpēc mēs izmantojam tikai labākās sastāvdaļas, un visvairāk dinamiskas krāsas, lai nodrošinātu mūsu kontrolieri ir visaugstākā kvalitāte.Ticiet man, jūsu draugs būs apbrīnot jūs pēc tam, kad instalēt šo ekskluzīvo faceplate čaulas.Izlasīt Pirms Pirkšanas: 1, Lūdzu, pārbaudiet, otrā bilde sarakstā.Šis produkts ir savietojams ar Xbox S & Xbox One X kontrolieri (modelis 1708); Tā nav saderīga ar Xbox Viens Elite & Xbox Vienu standarta kontrolleri. 2, Tas ir faceplate čaulas gadījumā kontrolieris.Kontrolieris, grunts, gliemežvāki, pogas un citas daļas, kas nav iekļautas. 3, Nepieciešama klientiem, lai uzņemtu papildus kontrolieris, lai aizstātu savu sākotnējo apvalks; Nepieciešama klientiem, ērts, ar kontrolieri uzstādīšana; Saņemt uzstādīšanas video guide, meklējot "Extremerate Xbox One S X Kontrolieris Faceplate" uz Youtube. 4, tekstūra nav gumijota apdare.Tā vietā, tas ir semi-slick, matēts mīkstas plastmasas.Produkta funkcijas: Izgatavots no izturīga netoksisks ABS plastmasas.Smarža bezmaksas.Pilnīgi der flush uz visām pusē; Sēdēt pareizi visus klipus.Personalizētu jūsu Xbox One S vai Xbox One X kontrolieris.Tā ir skaista mainīt uz augšu, no urbšanas parastā melnā, bez izdevumu ton naudas.Purpura astoņkāji rakstu dizains izskatās liels, Liels, gluda rokturis, mīksta rokā un jūtas zīdaini; Anti slip, sviedri bezmaksas ilgāku laiku spēlē.Komplektā Ietilpst: 1* Priekšējā korpusa 1* T8H skrūvgriezi 7* Skrūves Piezīme: kontrolieris un citas daļas, kas nav iekļautas!

Autosportme Magazzino2020-09-15
"Excellent"
Miras Umit2020-09-25
"Excellent finish, micrometric assembly precision. I expected an approximate molding, but this Hull could frankly turn into an original Microsoft product."
Dirtysticky872021-02-05
"very good quality even came with a little present! very happy with the product and the seller!!!!"
Jlemyp882020-09-29
"Arrived in great time and condition"
Hakwer1232020-09-30
"Very beautiful, very soft to the touch I recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti