Automātiskā Zobu pastai, kas Dozatoru Sienas Uzstādīts Stends Mājas Putekļu necaurlaidīgs Zobu pastai, Slinks Maisītājs Vannas istabas Piederumu Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mājas, vannas komplekts, toothpast, āfrikas dušas aizkaru, zaļā marmora vannas istabu aksesuāri, piederumu, mājas, zelta virtuves, vannas istabas piederumi, piederumu komplekts vannas istaba, vannas istaba rozā, uzstādīt vannas istabas piederumi vienkārši.

    €4.22 €5.41
  • Materiāls: ABS+Silikona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Divu gabalu
  • Iezīme: Noliktavā
  • Ir Smart Ierīces: No

Iezīmes: *1. Iebūvēts automātisks vakuuma sūknis, elastīgi un viegli izmantot, jūs varat saņemt zobu pasta ar vienu taustiņu izspiest, bez izšķērdēt piliens zobu pasta. *2. Izmantojot jaunākās atvēršanas un aizvēršanas vāka dizains, patiesi izolētas, prom no baktērijas, nav jāuztraucas par putekļiem, kukaiņiem, eļļa, izgarojumi, kas rodas, utt.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes anti-korozijas materiālu, un tas nedrīkst deformēties vai izbalināt. *3. Nospiediet un turiet demontāžu pogas abās pusēs produktu, jūs viegli varat atsevišķi, viegli tīrāma katra stūra zobu pastai, kas dozatoru. *4. Nav nepieciešams urbt caurumus, viegli ielīmējiet to tieši uz sienas, maza un kompakta, ietaupot vietu. *5. Zobu pasta maisītājs ir piemērots pieaugušajiem un bērniem, kuru var izmantot virtuvē un vannas istabā, ietaupītu savu laiku un dot jums veselīgāku dzīvesveidu.Specifikācija: Izmērs: 6*6.5*10 cm/2.4*2.6*3.9 collas Svars: 140g Materiāls: ABS+silikona Krāsa: balta, tumši zila, zila, rozā LIETOŠANAS PAMĀCĪBA: 1. Stick diapozitīvus uz sienas un izspiest lieko gaisu. 2. Pakar uz āķa, ar zobu pastu dozatoru uz caurspīdīgās plēves. 3. Ievietojiet zobu pastu mutē uz silikona ostas, un izspiest zobu pastu uz izspiest sūkni.Piezīme: Jūs labāk izmantot kokvilnas tamponu vai citu mazu stick, lai caurdurtu silikona ostas, pirms ievietojiet zobu pasta. 4. Push squeezer, lai iegūtu zobu pasta.SASILŠANAS PADOMI: 1. Mazgāšanas produkts, pirms lietošanas. 2. Pirmajā izmantot nepieciešami vairāki nospiež, lai iegūtu zobu pasta. 3. Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai jūsu rokas, kad izjaucot un montāža. 4. Piemērots tikai uz līdzenas un tīras sienas, nav piemērota nelīdzenām sienām, ķieģeļu sienām, balta, pelēka sienas, mazo flīžu sienām, utt.Iepakojuma Materiālu Saraksts: Zobu pasta squeezer * 1 Līmi, uzlīmes * 1, Lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, ja jums ir kādas neskaidrības vai problēmas, lietojot produktu.

Browneyejock2020-10-24
"It came, almost a month before the Krasnoyarsk territory. Everything works, only the color is different☹& Middot;. And so everything works, the daughter has already brushed her teeth twice"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti