TF (micro SD) lai NGFF (M. 2) Adaptera Karti Iegulto Rūpniecības Mobilo SSD

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 500gb ssd, anti zaglis soma, sdc micro sd, m2 neizšķirts, micro sd ssd, ieraksti sd kartes, SATA3, 1 tb ssd, ssd sd, PHD.

    €13.18 €13.88
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

modname=ckeditor

TF (micro SD) lai NGFF (M. 2) adaptera karti iegulto rūpniecības mobilo SSD

Galvenās funkcijas: TF karte, kas pazīstams arī kā mikro-SD atmiņas karte, ir īpašības, mazs izmērs, liela jauda, triecienu un mitruma izturība, augsta temperatūras izturība, stabilu sniegumu, pastāvīgu un efektīvu datu glabāšanai, bez trokšņa, un nav jāmeklē kļūdas.Tas ir populārs, mainstream produkta atmiņas karti.Adapteris kartes saprot, konversijas TF (micro SD) kartes līdz NGFF (M. 2) interfeiss SSD.

Lietošanas jomas: rūpniecisko datoru mātesplates, rūpniecības datori, planšetdatori, mīksta maršrutētāji, POS iekārtas, cietais disks, video reģistratori.

Galvenie darbības:

① Taivāna S682 plānu.

② Saderīgs ar DOS, WINCE, WIN98/XP/VISTA/NT, WIN7/8/10 un LINUX operētājsistēmām.

③ Elastīgu pievienojot un atvienojot no SSD līdzvērtīgu rūpniecības vajadzībām, izmantojot TF kā mobilo cietā diska, lai saprastu, elastīgas kustības datu uzglabāšanai.

④ Pēc tam, kad cietais disks ir nodots, tas var tikt izmantots kā sistēmas starta diska vai datu diskā.

⑤ TF atbalsta high-speed kartes.

⑥ TF ir pārbaudīta maksimālo atbalstu 128GB tik tālu, teorētiski nav ierobežots.

⑦ Saderīgs ar SATA GEN1 un GEN2, pārraides ātrums ir 1,5 gb / s un 3.0 gb / s, attiecīgi.Datu pārraides ātrums sasniedz 150MB/s un 300MB/s, attiecīgi.

⑧ Tā atbalsta plug and play, kopā ar BIOS un operētājsistēmas, un to var izmantot bez vadītāja.Tas ir ieteicams, lai aukstā spraudni un atvienojiet pēc tā izslēgšanas saprast, mobilo datu glabāšana.Nav karstā plug TF un NGFF (M. 2).

⑨ Izmērs: Saderīga ar NGFF (M. 2) SSD izmērs.Var izmantot uz galddatoriem un klēpjdatoriem.

Piesardzības pasākumi:

① Pirms šī produkta lietošanas, lūdzu, ievietojiet TF karti, kas atbilst TF ligzdu, un pēc tam ievietojiet to NGFF (M. 2) vietu izslēgšanas valsts.Pēc barošanas, LED gaisma mirgo, norādot, ka TF karti datu nolasīšanas parasti.

② Pēc pirmās lietošanas reizes vai TF kartes konfigurācija tiek mainīta, TF kartes ir jābūt inicializēts, un formatēts.Pēc tam, kad formatēšana ir pabeigta, jūs varat veikt nekādus datus darbību uz TF kartes.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti