DP-3KW Dubultā Impulsa Kondensatora Enerģijas Glabāšanas, Metinātājs, Akumulatora vietas, metinātājs, Aparatūras Vietas, Metināšanas iekārta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kondensators vietas, Vtx 1800, metināšanas iekārtas kondensators, metinājuma vietas, vietas, metināšanas iekārtas kontrole, kristiešu sporta krekls, kaste ķieģeļu, impulsa metināšanas, mini vietas, metinātājs, kweld vietas metinātājs.

    €1 839.63 €2 243.45
  • Svars: 40KG
  • Modeļa Numurs: DP-3KW
  • Maks. Metināšanas Biezums: 2 mm+2 mm
  • Zīmola Nosaukums: VENJOYIT

DP-3KW Dubultā Impulsa Kondensatora Enerģijas Glabāšanas, Metinātājs, Metināšanas Vietas

Dual-pulse sērijas kondensatora enerģijas uzglabāšanas gāzizlādes LĪDZSTRĀVAS metināšanas sistēma sastāv no divām daļām: LĪDZSTRĀVAS metināšanas strāvas padeve un metināšanas nodaļas vadītājs.Elektroenerģijas piegādes daļu, var izmantot arī ar citiem metināšanas automatizācijas rīki, vai atsevišķas metināšanas galvas ar citiem metināšanas barošanas avotu.Metināšanas strāvas padeve dati: LĪDZSTRĀVAS metināšanas strāvas padeve tiek kontrolēta ar mikroprocesoru.Tā ir izstrādāta, lai precīzi kontaktmetināšanas programmas.Tas nodrošina ļoti stabilu metināšanas izejas jauda, metināšana, sagataves.Tas neietekmē sprieguma svārstības.Dubultā pulsa funkcija var likvidēt virsmas atšķirības un var uzglabāt vairākas grupas.Metināšanas parametrus.Jo tā var ātri ražot augstas maksimālā metināšanas enerģijas īsā laikā, metināšanas laiks ir ļoti īss, tāpēc tas tiek izmantots, lai šuves vara, alumīnija, niķeļa un citu metāla materiālu ar labu elektrovadītspēju, salīdzinot ar parasto MAIŅSTRĀVAS barošanas un kopējo invertora strāvas padeve.Piemērots metināšana metāla folijas un metāla folijas, metināšana metāla plānas stieples un metāla plānas stieples, metināšana, metāla stieples un metāla stieple: 1 komunikācijas iekārtas: akumulators kombinācija, mobilo telefonu baterijas, mobilo telefonu, datortehnikas, utt. 2 elektroniskie komponenti: savienojot vadus, sensorus, rezistori, drošinātāji, pusvadītāju komponentu, lodēšanas elektronisko tapas un vadi, lodēšanas starp vadiem un klemmem. 3 digitālos produktus: piezīmju datori, digitālās kameras, MP3 baterijas, datora atmiņa, galvas, utt. 4 sadzīves tehnika: plug, elektriskie shield apvalks un tā tālāk. 5 autobūves: zibspuldzes, releji, diegi, utt. 6 elektromehāniskās ierīces: kontaktori, automātiskie slēdži, motori, spuldzes, utt. 7 metāla izstrādājumi : medicīnas iekārtas, lampas., mikro-nodaļās, cepures, rotaslietas, utt. 8 aerospace, precizitāte metāla daļas, instrumenti, metāla konektori, sensori, utt. 3. Pneimatiskās pretestības vietas, metināšanas nodaļas vadītājs Precizitāti nospiediet galvas, sadala "tipa viena puse, viena punkta" un "B tipavienā pusē dubultu punktu", ar pavasara naudas sodu korekcijas funkcija, mašīnas vadītājs ir labs followability, spēcīgu stabilitāte, ērts korekciju, var būt, Apakšējais, priekšējais un aizmugures virzienā regulēšana, labas metināšanas efektu.

Koeficients palīdz samazināt deformācijas detaļu un metināšanas zīmes, un efekts ir īpaši labs.o ne-gadu garantija

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis, tas ir pircēja pienākums.

Olga Smychek2020-08-31
"When I opened the box, the orange work area was scratched by the electrodes."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti