Ruthshen Labāko Pārdošanas 6 Stīpu Apakšsvārki Bumbu Kleita Kleitas Elastīgs Viduklis Krinolīns Sievietēm Noliktavā Lēti Underskirt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lolita apakšsvārki, sirēna underskirt, govs drukāt apakšveļu, 1 Stīpu, kokvilnas apakšsvārki, peticoat, apakšsvārki, kāzu, hops par underskirt, apakšsvārki sieviete, Melni Apakšsvārki.

    €19.95 €21.68
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Technics: Savirmot
  • Vienuma Tips: apakšsvārki
  • Modeļa Numurs: 0079
  • Zīmola Nosaukums: ruthshen
  • Materiāls: Poliestera

Produktu Foto

Izmēri

Krāsu Diagrammas

Piegāde

Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes.

Lielākā daļa pasūtījumu tiks izvesti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.

"Bezmaksas Piegāde" vienība būs ievietojis "China Post" reģistrēta gaisa pasts, preces var pārbaudīts un izsekots internetā.

Piegāde parasti ilgst 7 līdz 21 darba dienu laikā.Lielākā daļa preču, kas tiks piegādātas 2 nedēļu laikā , kamēr tur būs kavēšanās par kaut ko mēs nevaram kontroles (piemēram, slikti laika apstākļi).Ja tas notiek, vienkārši sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs palīdzēsim jums pārbaudīt un atrisināt jebkuru problēmu.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Par mums

Mēs pārvaldām biznesu ar zemākas pieskaitāmās nekā mazumtirdzniecības veikalu vai uzņēmumu.Mēs needn nav nodarbina daudz dažādas nodaļas, un needn nav jāmaksā lielu nodevu par reklāmas, noma veikalu, lūdz citas komandas par mainīšanu utt.Mūsu klientiem varat pasūtīt kleitas no mūsu ražotne, kas tieši.Tā kā mēs neesam, lai pielāgotu šīs izmaksas, mēs varam nodot ietaupījumu uz mūsu klientiem.

Atgriešanās Politiku

1. Atgriešanās ir pieņemti 7 dienu laikā pēc tam, kad pircējs ir preces saņemšana.Un postenis ir vēl pavisam jauna un unworn stāvoklī, bez traipiem, lai smaržas.

2. Ja jūs neesat pilnīgi apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat atgriezties to mums, par ātru apmaiņu vai mēs atmaksāsim jūsu maksājumu.

3. Ietver jūsu vārdu, adresi, postenis, dienas telefonu, cik tu maksā, un, ja jums ir pieprasījušas kompensācijas vai apmaiņu.

4. Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim klientam vienības cena ( bez kuģniecības izmaksas uz un no ).

5. Par apmainīšanās ar objektiem, re-piegādes izmaksas netiks iekasēta.Par peļņu, kas ir Par 30 % atjaunošanas maksa tiks aprēķināta par visu atdevi.

ATSAUKSMES

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai jums un mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, Pēc labas atsauksmes par mums, Mēs darīsim, ka jūs pārāk, ja jūs esat neapmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu sazinieties ar mums, pirmkārt, Mēs sniegs jums labu atrisināt, Ja ne, Pēc Negatīvās atgriezeniskās saites Nav par vēlu.Pateicoties ļoti daudz.

Lisorwade2021-02-09
"parfect!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti