MOFi paredzēti Redmi 8 Segtu Gadījumā Redmi 8.A Vāks Xiaomi Mi Redmi8 Mājokļu Redmi 8 TPU PU Ādas Grāmatu Stends, Folio

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: palielināt lietā, dual m2 ssd, grāmatu gadījumā xiaomi redmi 5. piezīme pro, jāatzīmē, 8 lietā, lietā par 8 redmi, mofi, 120hz, mofi flip case metāla, redmi xiaomi, etui redmi, ņemiet vērā, 9s.

    €7.09 €9.45
  • Funkcijas: Netīrumu izturīgs, Anti-knock, 360 Pilna Aizsardzība
  • Produkts: PU Ādas TPU Flip Case Redmi 8
  • Dizains: Vienkāršā
  • krāsa: Melns, Pelēks, Zils, Rose Gold
  • Izmantošana: Biznesa, Ikdienas Redmi 8A
  • Zīmola Nosaukums: mofi
  • Veids: Flip Case
  • Materiāls-Virsmas: Augstas Kvalitātes PU Ādas
  • Saderīgo modeļu 2: Par Xiaomi Redmi 8A
  • Saderīgu Zīmols: Xiaomi
  • Materiāls Iekšpusē: Augstas Kvalitātes Skaidrs, TPU
  • Stils: PU Leather Flip Case for Redmi 8
  • Savietojams modelis 1: par Xiaomi Redmi 8

Savietojams Sekot Mobilo Telefonu Modeļiem:

par Xiaomi Redmi 8

par Xiaomi Redmi 8.A Funkcijas : 1. Anti-triecieniem, Skrāpējumiem izturīgs, Izturīgs. 2. Viegli Uzstādīt un Noņemt. 3. Nekustamā Tālrunis Molding, Precīzi Izgriezt. 4. Pilnībā Segtas un Mīksts Silikona Malu, Labāka Aizsardzība. 5. Elegants un Luksusa, Tērps Biznesa, Ikdienas lietošanu.Silts Padomi: Mēs nosūtīsim MELNA stikla, ja jūs pērkat gadījumā ar stikla, un ielieciet to iekšpusē gadījumā.

Pls Pārbaudiet Rūpīgi, Kuru Tālruņa Modeli Jūs lietojat: PAR MOFi Kopš 2006. gada, MOFi ir vadošais zīmols smart tālrunis produkti, aksesuāri, provids atšķirības līnijas vadošās patērētāju tehnoloģijas, pilnveidojot gala maisījums formu un funkciju.Šis veikals pieder Mofi uzņēmums, kas pārdod visu, Mofi oriģinalitāti produktu Atopija.lv PAZIŅOJUMU, Lūdzu, pievērst lielu uzmanību savu piegādes adresi un produkta informāciju par jūsu pasūtījumu.Pilna adrese, nosaukums, pilsētas tiesības un tiesības zip kods ir ļoti nepieciešams, lai veiksmīgi piegāde.Paldies par jūsu sadarbību.IEPAKOJUMS, Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes kad paketi, un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.SŪTĪJUMU Mēs garantējam, izsūtīt 48 stundu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.Ja mēs nevaram izsūtīt uz laiku, jo īpašā situācijā, mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams un sekot cieši nosūtīt savu pasūtījumu drīz.ATMAKSAS/atdošanu, Ja prece(s) jūs saņemat tika bojāta vai citas problēmas, par mūsu atbildību,lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt attēlus, mēs atmaksāsim pilnībā.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.ATSAUKSMES Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes pārskatīšanu.Mēs gaidām jūs augšupielādēt jaukas bildes par produktu atsauksmes, dalīties ar draugiem visā pasaulē.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums šajā laikā, un sūtīt ziņu pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Atopija.lv.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.

Violeta Roma2020-11-02
"Normal cover, but the edges are sharp, the quality is not what it used to be. Delivery instant. For this minus star."
123heall2020-09-30
"Excellent quality products, very well built, quality details are noted"
Paris Pittman2020-08-29
"чехол получил очень быстро спасибо продавцу"
Sonsuzlukkervani442020-08-19
"all ok"
Nastyrder69er2020-09-18
"Hi quolity MOFI product."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti