2.5 collas M. 2 NGFF MSATA 2-in-1 Vairākus Izmēra SSD diskus ar SATA III Converter Karte

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 500gb ssd, dual m.2 pcie adapteri, t7 touch, ssd sata iii, m2 msata, pci sata iii, m2 ssd, hd ssd, msata ssd, samsung touch t7.

    €3.19 €4.55
  • Veids: sata karti
  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Postenis Stāvoklis: Jauns

2.5 collu SATA SSD stāvvadu kartes.NGFF M. 2 B TAUSTIŅU vai mSATA SSD SATA III 3 Adapteris karte

Atbalsta 4 izmēri NGFF M. 2 Kārba SSD: Tips 2230, Tipa 2242, Tipa 2260, Tipa 22x80

Atbalsts pusi lielums 26.8 mm un pilna izmēra 50.95 mms mSATA SSD

Atbalsta NGFF M. 2 SATA SSD ar Taustiņu B

Atbalsta Hi-Speed SATA 3 / 6Gbps lielapjoma atmiņa interface

Krāsa: zaļa

Materiāls: PC + metāla

Pirms iegādes, lūdzu, pārbaudiet, vai produkti ir savietojama ar jūsu produktu

Komplektā Ietilpst:

1* M. 2 ngff & mSATA SSD SATA Kartes

5* Skrūvju

5* Riekstu

Piezīme:

Ja abi M. 2 & mSATA SSD ievietota tajā pašā laikā M. 2 SSD būs prioritāte.Ar mSATA SSD tiks atspējota līdz brīdim, M. 2 SSD disks ir noņemts.

1: Šo adapteri kartes izmanto divējāda LDO barošanas avots, kas var strādāt stabili, nezaudējot ātrumu.Tā atbalsta msata un m.2 ngffssd, bet to nevar izmantot, tajā pašā laikā!

2: Šis produkts atbalsta SSD noteikts msata interfeisu mini pci-e.msata nav vienāds ar 1.8 collu micro SATA.Tajā pašā laikā, šis produkts nodrošina arī konversijas SSD m.2 ngff SATA protokols 2,5 collu SATA interfeisu.Tomēr divu veidu cietos diskus nevar izmantot vienlaikus.Ja jums ievietot divu veidu cietajiem diskiem, tajā pašā laikā, jūs varat tikai izlasīt vienu no tiem

3: Pastāv trīs pin definīcijas mini PCI-E interfeisu SSD.Viens sauc msata, kas bieži vien ir konstatēts, Lenovo un thinpad mašīnas, un to var saukt arī par Intel definēts interfeiss, kas ir sauc par SATA Mini PCI-E, kas ir parasti redzams ASUS EPC un dažu planšetdatoru, kas pazīstams arī kā ASUS definēts interfeiss; un otrs ir noteikts PATA, kas ir IDE interfeisu būtība, kas bieži redzams Dell Mini 9. Jāgaida mašīna.Trīs interfeiss definīcijas izskatās tieši tāds pats, un nevar atšķirt ar neapbruņotu aci, tāpēc pārliecinieties, lai atšķirtu interfeiss definīcijas jūsu SSD!

4: M. 2 ngff SSD ir trīs protokoli, proti, SATA protokolu, PCIe x2 un PCIe X4. Šī stāvvadu karte atbalsta tikai SATA protokolu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti