Pasūtījuma Automašīnas Grīdas Paklāji Kia Niro 2017-2020/ PU Ādas Auto Piederumi Ūdensizturīgs Mats neslīdoša Auto Paklājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: volvo xc60, paklāju, virtuves, y auto paklāji, kia stonic, kia niro mat, chevrolet equinox, niro, auto paklājs, kia niro, uzlīmes priekš nissan x trail.

    €69.46 €154.36
  • Postenis Svars: 3.9
  • Uzpildes Materiāls: Sintētiskās Šķiedras
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Grīdas Paklāji Tips: Ādas Paklāja
  • Objektu Platums: 30
  • Modeļa Nosaukums: Par Kia Niro 2017-2020
  • Īpašas Pazīmes: Aizsargā automašīnas interjeru
  • Vienuma Tips: Mats & Paklāji
  • Materiāla Tips: Mākslīgā āda
  • Postenis Diametrs: 30
  • Objekta Garumu: 55
  • Postenis Augstums: 0.8

Suita ble par auto :

Par Kia Niro 2017-2020

Visas automašīnas (tas ir custom made, mēs to pielāgot, lai jūsu automašīnas modeļa, tas būs 100% piemērots jūsu auto) Piedziņa : ar kreiso roku vadīt.

Kad jūs to iegādāties, jums ir nepieciešams, lai pastāstītu man par savu auto modeli un automašīnas gadu, pa kreisi vai pa labi braukt (piemēram, par BMW 525i, līdz 2016. gadu, pa Kreisi drive).pa kreisi vai pa labi braukt, tas ir ļoti svarīgi, ja jums nav pateikt man, ka mēs jums nosūtīsim pa kreisi vadīt automašīnu paklāji.

un tas būs ļoti ātri palīdzēt mums, lai apstiprinātu savu auto modeli, ja jūs varat sūtīt man dažas bildes par savu auto ārpus mums

Fitness ir salīdzinoši augsta, jo aptver visu auto modeļiem, ir pārbaudīts daudzas reizes.Tas var 100% atbilst jūsu grīdas.Turklāt, tas ir vieglāk uzstādīt un skaistāku pēc uzstādīšanas.

Nav svarīgi, cik uzmanīgi jūs esat, savu jauno braukt var kļūt mazāk nekā ideāls ar visiem tipisks valkāt-un-asaru, kas nodarīts pēc tam, kad, kam pieder jebkura auto kādu laiku.Tātad, ko jūs varat darīt, lai aizsargātu jūsu transportlīdzekļa?Jūs varat ir gabals prātā, zinot, ka jūsu transportlīdzeklim ir līdz šim ar labāko piederumi.

Mūsu ūdensizturīgs grīdas paklāji palīdzēt slazdošanas noplūdes, piemēram, lietus.Palīdz saglabāt jūsu grīdas sausā kas savukārt var novērst pelējumu.

Spēcīga Anti-Slip Pamatnes

Šie paklāji ir paredzēti ar pretslīdēšanas pamatni.Tas palīdz, lai novērstu mats slīdēšanu zem pedāļiem braucot.Tas notur ieliktni vietā, kā jūs izkļūt no automašīnas.

Izturīgs Materiāls

Šie paklāji ir ļoti izturīgs un spēj izturēt dažādus laika apstākļus, piemēram, karstumam vai aukstumam.Tie nav izkūst augsta siltuma enerģijas un netiks kreka smagas auksts.Šī mīksts un elastīgs materiāls, nodrošina ilgstošu grīdas paklājs atšķirībā no citiem cietiem paklāji, kas var kreka ekstrēmos apstākļos.

MAKSĀJUMS:

1. Mēs pieņemam apmaksu ar Kredītkarti, Bankas Pārskaitījumu un citu maksājumu ka AE atbalsta.

2. Lūdzu, norādiet jūsu īpašās prasības (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) veicot pasūtījumu, vai atstāt ziņu ar mums.

SŪTĪJUMU:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Lūdzu atstājiet mums savus pieejamos tālruņa numuru.Tas ir nepieciešams, pastā, Ķīnas, aizpildot kuģniecības formā!!

2. Parasti, mēs BEZMAKSAS KUĢIS paketes, izmantojot pārdevēja piegādes metodes.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar citiem kuģniecības modeļus, piemēram, DHL, UPS, FedEx, EMS, utt.veicot pasūtījumu.

PIEGĀDES LAIKS:

Visas preces tiks piegādātas no 3-5 darba dienu laikā.

Ar Aviopastu: 15-20 dienas, lai ĀZIJĀ, Eiropā, Ziemeļamerikā

Ar DHL, UPS, FedEx: 3-5 darba dienas, lai lielākā daļa valstu

PAZIŅOJUMS:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

ATGRIEŽ & GARANTIJAS LAIKS:

1. Mēs pārbaudīs objekta rūpīgi pirms to nosūtīšanas.

2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vai nu nosūtīsim jums jaunu vai atmaksāt naudu, tiklīdz mēs saņemsim atpakaļ postenī.

ATSAUKSMES:

Ja jums ir patīkamu iepirkšanos mūsu veikalā, lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes par mūsu produktiem un pakalpojumiem ar 5-zvaigžņu vērtējumu.

Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru problēmu un dod mums iespēju, lai to atrisinātu, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Tava izpratne ir ļoti appreciated.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti