Velosipēdu, Velo, Velosipēdu Aizmugurē Atstarotājs, Astes Gaismas, Bagāžas Plaukts BEZ Akumulatora Alumīnija Sakausējuma Atstarojošs Taillight

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stūres led, brompton mount, akumulatora plaukts aizmugures, 48v baterijas plaukts, akumulatora velosipēdu bagāžniekam, sienas gaismas plaukts, elite 100, olum skatīties, 12v rv, L2 LED.

    €3.04 €5.06
  • Sertifikācija: CE
  • Strāvas Padeve: no
  • Montāžas Izvietojumu: stūres
  • Modeļa Numurs: Velosipēdu Taillight
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Motīvs: *1.Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *2.Droša, stabila režīmā, vienkāršas ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi. *3.Piemērots velosipēdiem, ideāla kombinācija atstarotājs ar nakts pārdomas funkciju un astes gaismas, padara jūsu nakts braukšana drošāka.Specifikācija: Materiāls: Alumīnija Sakausējums Krāsa: Sarkana (Kā Bildes Šovs) Izmērs: 5*12*2.5 cm (Aptuveni) Nepieciešamas 2*AA baterijas(Baterijas NAV Iekļautas) Iepakojuma Saturs: 1*Atstarojošs Taillight (Baterijas NAV Iekļautas) Piezīme: 1.Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. 2.Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Ivantomashko2020-10-21
"Very very nice. The light is powerful. really recommended."
Newsarov Taxi2020-10-01
"The track is in Russia. There is no flashing mode (it burns constantly)."
Vitor 1672020-10-10
"The lantern is beautiful and looks quality. Inside everything is simple: 1 Diode, resistor and switch."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti