10pcs Cree XP-E XPE 1W~3W Cool Balta, Silti Balta, Sarkana Royal Zils, Zaļš, Dzeltens, High Power LED Lampas gaismas lodītes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lm561c, Cree, cree sarkana, led xpe, 10w cree led, CASTNOO, cree xp g2, cree xp-e, cree led, power led 3w 20.

    €7.33 €7.80
  • Vienuma Tips: Bumbu
  • Zīmola Nosaukums: CHTPON
  • Modeļa Numurs: CREE LED XPE

Cree XP-E XPE 1W~3W Cool Silts Balts Sarkans Royal Zils, Zaļš, Dzeltens LED Lampas gaismas

100% Pavisam Jaunu CREE LED BIEZUMU, labākās kvalitātes led chip

50000hours kalpošanas laiks

Vienu gadu garantija

PCB bāzes izvēlēties: 8mm 12mm 14mm 16mm 20mm (zvaigzne)

Specifikācijas:

Paketē Iekļauts:

10pcs * CREE LED XPE

Piegāde: Pasta gaisa mail kuģniecības laiks ir 13-35 dienu,(35-65 dienas dažās valstīs), tāpēc, lūdzu, pagaidiet, lai jūsu sūtījumu pacietību.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus ir bez Sekošanas Informāciju(Par to, lai mazāk nekā $7).Ķīnas ziņu Gaisa Pasts / Singapūra Post ir ar Sekošanas Informāciju.(Par to, lai vairāk nekā $7).Jums būs nepieciešams maksāt papildus kuģniecības izmaksas, ja sūtīt ar DHL / Fedex / UPS / EMS.(Ātrāk), Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk kā 1 produktu , jūs varat noklikšķiniet uz "Pievienot Grozam", mēs nosūtīsim visi produkti 1 iepakojums.

Strīdu: Lūdzu, sazinieties ar mums (atstājiet ziņu uz jūsu secībā), pirms jūs atvērt strīdu, mēs atbildēsim jūsu ziņojums no 24 stundas. (Strīds ir slikti mūsu veikalā, tāpēc, lūdzu, neatveriet strīdu, ja mēs varam atrisināt problēmas, lai ziņa).Jūs varat atvērt strīdu tieši, ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu vairāk nekā 50 dienas.

Par mums: beramkravu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums par atlaides.Mēs specializējamies Elektronisko Komponentu kopš 2005. gada (Vairāk kā 10 gadi).Mēs arī atbalstām Rūpnīcas Secībā (Elektroniskie Komponenti Kitting Pakalpojums).

Garantija: Mēs piedāvājam 60 dienu garantija.Ja ir kvalitātes problēmas preces, to var atgriezt garantijas dienas.( Ziņo mums, cik drīz vien iespējams).Visus posteņus, kas ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai nomaiņa.Jebkuru lietotu/metināti preces var nebūt kompensāciju vai nomainiet to.

Muitas Nodoklis: Mēs rakstīt par zemāku cenu, faktūrrēķins, lai pircēji izvairītos vai samazinātu Muitas nodokli.(Pleaes atstājiet ziņu, ja vēlaties, lai paziņot reālā cena rēķinā).Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas .Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Paldies

Douglas Thay2020-10-28
"Delivery is very fast....."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti