SmallRig DSLR Kameras Stabilizators Ronin S Koka Dual Rīkoties ar slapju ceļu Handgrip par DJI RoninS var Pielāgot 180 Grādu BSS2314C

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 360 grādu kamera, ronin sc, ronin s linga, alumīnija burka, 1911 rokturis, hercogs stabilizēts koksnes, ronin s, dji ronin s, dji ronin s rokturi, skava smallrig.

    €87.25 €145.42
  • Zīmola Nosaukums: smallrig
  • krāsa: Koka + Melns
  • Materiāls: Alumīnija
  • Saderīgs: par DJI Ronin S
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: DSLR Kameras Rokturis Rokturis
  • Modeļa Numurs: BSS2314-SR
  • Iepakojums: Jā
  • Izmērs: 223.5X80X28mm

SmallRig Handgrip par DJI RoninS BSS2314 Galvenās Iezīmes: 1.Ergonomisks rokturis DJI RoninS Gimbal. 2.Izvēles kā sānu rokturis, ļauj 180 grādu roktura regulēšanas caur rozeti. 3.Funkcijas 3/8"-16, 1/4"-20 un arri 3/8" atrast caurumus, lai piederumi. 4.Nāk ar aukstu kurpes uz augšu mikrofona vai monitora stiprinājums. 5.Koka rokturis, var izmantot kā rozete rokturi (sieviešu) atsevišķi. 6.Pievienot gumijas spilventiņi, lai novērstu skrāpējumiem jūsu gimbal. 7.Alumīnija Sakausējuma un koksnes materiāla, kas padara to ērti un izturīgi. 8.Funkcijas siksnu caurumiem abās pusēs.SmallRig Handgrip par DJI Ronin S BSS2314 ir konstruētas, lai noturētu jūsu Ronin S gimbal, lai ievadītu ērts underslung nostāju un sniegt vairākas montāžas punkti piederumi.Rokturis ir pievienots RoninS, izmantojot quick release skava ar gumijas spilventiņu iekšpusē, lai novērstu skrāpējumiem.Koka handgrip ļauj 180 grādu korekcijas, lai jūs varat to izmantot kā sānu rokturis un bezmaksas pārtraukt jebkurā stāvoklī, caur rozeti.Tas ir aprīkots ar aukstu apavu un vairākas 1/4"-20, 3/8"-16 un arri atrast caurumus, lai uzraudzītu un mikrofons.Turklāt koka rokturi nāk ar sieviešu rozete, kas ir saderīgs ar rozeti extension arm, piemēram, 1870. gadā, un jebkuri citi piederumi funkcijas vīrietis arri rozete.Projektētājs: Tracy Prieku Co-dizainers: Romas Sapronov Saderība: par DJI RoninS Gimbal Paketē Iekļauts: 1 x Handgrip Produkta Izmēri: 223.5X80X28mm Iepakojuma Izmēri: 300X110X45mm Neto Svars: 320g Iepakojuma Svars: 430g Materiāls (- i): Alumīnija Sakausējuma, Koka Līdzeklis ar 1/4 & 3/8 arri atrast caurumus, lai Monitors ,Mikrofons DIY Iespējas.Ļauj 180° roktura regulēšanas caur rozeti Pievienot gumijas spilventiņi, lai novērstu skrāpējumiem jūsu gimbal.

Var izmantot Rokas Fotografēšanas un Zemas Filmēšanas Leņķis

Maksājuma Paziņojumu Mēs varam pieņemt, Alipay , T/T ,WebMoney ,Western Union ,Kredītkarti utt.Sūtījumu Noteikumiem 1.Piegādes Veids, kā mēs izvēlēties, FedEx/DHL/EMS/Atopija.lv standard shipping / Atopija.lv Premium Piegāde / Honkongā Post, Gaisa Pasts/ePacket 2.Mēs pieņemam nometiet kuģniecības,jūs varat atstāt mums savu klienta adresi, tieši tad, kad jums vietu pasūtījumu,tad jūsu klienti var saņemt paketes, kas tieši. 3.Ja jūsu piegādes adrese pieder, lai DHL/FedEx poligons mēs maksas par citu $35 dolāru par remote maksa.Vai jūs varat mainīt shipping company .Ceru, ka jūs varat saprast .Par Garantijas Visiem produkts būs pārbaude pirms mēs kuģis ārā.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja tur visi produkti quanlity problēmu ,mēs jums piedāvājam lielisku risinājumu, lai jūs .Ja prece bojāta, tranzīta laikā,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt jebkurš strīds, vai atstājot visu negatīvo atgriezenisko saiti,mēs jums piedāvājam lielisku risinājumu, lai atrisinātu šo problēmu .Atgriešanās Politika 1.Saņemt mūsu atgriešanās adresi un deklarē, kā "dāvana" ir 2.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits . 3.Mēs nosūtīt jaunu iepakojumu vai kompensāciju, lai jums pēc tam, kad mēs saņemam atpakaļ iepakojumā . 4.gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci,lūdzu sazināties ar mums ātri,mēs var apmainīties ar vienu vai kompensāciju par jums ,bet atgriežoties kuģniecības izmaksas ir pircēja pienākums.Par Atgriezenisko saiti, Mēs esam tik priecīgi, ka jums ir ieguvuši objektu ,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja kādas problēmas,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tā, lai jums .Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums piecas zvaigznes pozitīvas atsauksmes,Paldies .

Dlolodloldo2020-10-26
"Amazing or needed talk with the seller, spectacular. Thank you very much."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti