14-16inch/35-40cm strausu spalvu pelēkā krāsā pūkains strausu spalvas rotaslietas, aksesuāri, kāzu dekorēšana DIY kostīmi cepures

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Spalvu, liels putnu būris, putnu māju, koka, senlietas strausu spalvas, strausu spalvu, krāsu spalvas, boa, garš apspalvojums, kažokādas spalvas apdare, spalvas māja apdare.

    €10.70 €11.26
  • raksts: Krāsoti
  • krāsa: Zelta
  • Izmērs: 14-16inch/35-40cm
  • Modeļa Numurs: 14-16inch/35-40cm
  • Materiāls: Strausu Spalvu
  • Zīmola Nosaukums: lanshui

Produkta Apraksts

Dabas spalvas, Ir dealed ar augstas temperatūras sterilizācija

Izmērs:garums apm 14-16inch/35-40cm

kā tas ir dabiski, spalvu,tā garums nav vienāds ar katru gabalu

Materiāls:Strausu Spalvu

Daudzums:10pcs

Krāsa:pelēka

Piezīme:Sakarā ar dažādām monitori, attēla, var būt mazliet aberāciju.Paldies!

Piegāde

1. Preces tiek nosūtītas pēc tam, kad saņemts maksājums.

2. Starptautiskā piegāde var aizņemt līdz 20 darba dienām.

3. Lūdzu, pārbaudiet savu piegādes adresi uzmanīgi, pirms maksājumu, to nevar mainīt, ja pasūtījuma tika pabeigta.

4. Ja jums ir nepieciešams vairāk īsā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam nosūtīt caur DHL/UPS/EMS, un citiem kurjeriem, kas jums patīk, bet jums ir jāmaksā papildu maksa par piegādi.

Izmēru vai Fit Jautājumiem

Izmēri ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, kas tiek veikti sīki izstrādātas specifikācijas.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas pirms veicat pasūtījumu.Parasti pieļaujamā lieluma atšķirības ir aptuveni 0,5 collu mērījumu.Ja jums atrast izmēru produktiem, kas neatbilst jums,tieši jums, sazinieties ar mums.

Krāsu Neatbilstība

Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs,apgaismojums,fona utt.Tomēr ,ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi .Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti