2017 Karstā triecienizturīgs lieljaudas lieta Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM T230 T235 Izturīgs Hibrīda Planšetdatora Vāks+ekrāna plēve+irbuli

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Planšetdatoru, dual os planšetdatoram, krāsas tabletes samsung, vāciņš samsung cilnes, guļamistabas paklāju, vāks planšetdatoru, sm rotaļlietas, android planšetdatoru, cimdu dizainu, samsung tablet.

    €7.84 €10.05
  • Iepakojums: No
  • Stils: Ikdienas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra: 7"
  • Iezīme: Anti-putekļu
  • Modeļa Numurs: Samsung Galaxy Tab 4 Tab4 7.0 T230
  • Modelis Tips: Raibs
  • Veids: Aizsardzības Apvalks/Ādas
  • Modeļa Saderība: Samsung Galaxy Tab 4 7.0 T230 T231 T235
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Zīmola Nosaukums: Peaktop
  • Materiāls: TPU

modname=ckeditor

Taras Krājuma 24 stundām Piegādi !Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu!!!Tas ir nepieciešams aizpildīt uztvērējs/s pilnu īsto vārdu jūsu pasūtījuma.Paldies!Šis puisietis izmantojiet tikai samsung galaxy Tab 4 7.0 SM T230 T235 *Izturīgs un mazgājams. *Ideāli der formu. *Izgatavota no augstas kvalitātes Materiāla. *Aizsargājiet savu no putekļiem, skrāpējumiem un šoks *Modes dizains, viegli uzlikt un viegli novilkt.. *Aizsargājiet savu vērtīgo ieguldījumu no saskrāpēts un bojājumiem.Kuģniecības un pēc pārdošanas pakalpojumus: * Kuģis savu pasūtījumu 24 stundu laikā pēc Atopija.lv apstiprina jūsu maksājumu, * Pēc-pārdošanas komanda atbildēsim jums 24 stundu laikā, ja visas kvalitātes vai nosūtīšanas problēmas *10% atlaide, vairāk nekā 2gab * Piliens kuģniecības atbalsts * Attēlus, kas paredz tālākpārdevējiem Garantē: * Par Parasto Mazo Paciņu iepakojumā, kas nevarēja/ " t izsekot, mēs apsolām, 65 dienas piegādes laiku pēc nosūtīšanas.Ja ne, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai reship * kvalitātes problēmas, piemēram, smago salūzis, nav/'t darbu vai mēs nosūtīti nepareizi gadījumā, mēs apsolām, pilnu kompensāciju vai reship Sadarbībai: Mēs esam ražotne, kas nodarbojas Planšetdatoru un E-reader attiecas uz gadījumiem, mēs pieņemam mazumtirdzniecības pasūtījumus, vairumtirdzniecības pasūtījumiem, OED/ODM pasūtījumus un parasti glabāt krājumu visu aptver mēs sarakstā.Lūdzu, sazināties, lai iegūtu vairāk atlaižu, ja ir nepieciešams vairāk attiecas.Piezīme:(Lūdzu, izlasiet pirms pasūtījuma) 1.Šis produkts ir reģistrētas, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu vai citiem izsekošanas gaisa gabalus, bezmaksas piegāde, jūs varat sekot Internetā. 2.Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, jūs joprojām nesaņemat preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi. 3.Lūdzu, nav/'t open strīdu atrodas 65 dienas.Ja pēc 65 dienām, jūs joprojām nesaņemat precēm, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu to. 4. Mēs jums atrisināt jūsu jautājumus 48 stundām, ja tādi ir kvalitātes problēmas vai nosūtīšanas problēma, lūdzu, sazinieties ar mums pirms jebkuru strīdu vai negetive atsauksmes. >>>Paketē iekļauts: 1 x ādas gadījumā 1 x irbuli 1 * aizsardzības plēves

· Mēs pieņemam Alipay, West Union, T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

· Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas saistībā ar jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums frist , DONT ATVĒRT STRĪDU un mēs/'ll atrisināt jūsu problēmu.Mūsu mērķis ir piecu zvaigžņu pakalpojumu un vēlaties, lai jūs būtu laimīgs - perioda.

· Ja prece(s) tiek bojātas tranzītā vai DOA, Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Tā tikai var garantija.Atgriešanās Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam

· Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.Mēs pieņemam tikai atgriezt preci pa Pastu.

· Kad mēs saņemt atpakaļ preces, pārbaudīts viss inaluded ailē.Pēc tam, mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

· Mēs kuģis preces ar DHL, UPS, EMS, FEDEX, Ķīna Post, un HK Pastu.Maksājumu pabeigt pēc 1 dienas, neietver brīvdienās un svētku dienās, mēs sākam kuģis savu pasūtījumu, Visiem pasūtījumiem tiks nosūtīts ietvaros solīja apstrādes laiku.

Muitas nodokļa un attālā rajonā maksu, Mums NAV/'T nekādu Nodokļu, V. A. T pienākumus vai viensētā Maksa.EMS un HK/Ķīna post ir vienalga par attālos vai nav tālvadības pulti.Papildu nauda tiks iekasēta, lai ar tālvadības jomā, lūdzu, pārbaudiet to pirms pasūtīšanas.DHL Attālā rajonā, Pārbaudot, vai: ja tālvadības adrese, nepieciešams pievienot usd 35 par papildmaksu kuģniecības izmaksas.

· Par brazīlijas pasūtījuma , mēs tikai varam izmantot EMS un honkongā post

· Lai palīdzētu pircējiem samazinātu vai izvairītos no šīs nodevas un maksu, mēs rakstīt ?Dāvanu vai Parauga ?pie USD20-30/gab vienības vērtība cenu rēķina.Ja jums ir kādi ieteikumi, lūdzu, atstājiet piezīmi secībā.

· Piegādes Laiks:Atsauces uz šādu sarakstu.

Mūsu visas preces ir pilnīgi JAUNAS, 100% garantijas.Nekad pārdot, ko izmanto, lai jebkurš klients

· Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (labāk sūtīt tikai bojāto ierīci).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums!Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Horsemomof52021-01-30
"Came without a stylus and a film. returned 150R. the bumper itself is normal."
Jitry 25002021-01-07
"Excellent arrived just as it was"
Cizzle7192020-12-29
"I arrive in less time, well packed, new product, perfect, but he didn't bring the screen protective film or the optical pencil‍♂️.."
Nastas 20112021-02-01
"Recommended and very fast shipping"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti