10pcs no ISD1760 ISD1730 ISD1750 ISD1740 balss modulis elektronisko diy komplektu ar mikrofonu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: elektronu komplekts, diy elektronu komplekts, runātājs, 4g lte modulis, zila yeti, ha17324a, isd1760, pic, ciparu elektronika komplekti, asamblejas elektronisko komplekti.

    €13.01
  • Pieteikums: runātājs
  • Zīmola Nosaukums: CFsunbird
  • stāvoklis: Jauns
  • Barošanas Spriegums: 5v
  • Darbības Temperatūra: *
  • Izkliedes Jauda: *
  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Modeļa Numurs: ISD1760 ISD1730 Balss modulis

Mikrofoni un līnija, kas ir nepieciešams, lai pircējs dārgie draugi viņu metināšana.Mikrofoni ir divu polu, kas ir negatīvs un ārējo īssavienojumu, lūdzu, atšķirt polaritāti, kad metināšanas.

Barošanas spriegums: 5 v.

Barošanas interfeiss: par rindu adatu vai LĪDZSTRĀVAS barošanas avots var būt (2 izvēlieties 1);

Ierakstīšanas laiks: 60 sekundes;

Funkcijas:

1. Mikroshēmu ierakstīšanas laiks 60 sekundes;

2. Ņem, skaidu indikatora gaisma, ir gaisma;

3. Operācija ir vienkārša, nav nepieciešams vienas mikroshēmas mikrodatoru vai citi moduļi var strādāt tieši;

4. Ir led čips kontroles pin, ērta vadības pieslēgums;

Komplekts saraksts:

PCB 1

4.7 K pretestība 4

1K rezistors 1

82K pretestība 1

104 keramikas kondensators 6

4.7 UF elektrisko savienojumu kondensators 4

28PIC sēdeklis 1

LED2

6*6 7 taustiņš

DC-005 kontaktligzda 1

Puse pin header

XH2.54 2. līnija

Mitou 1

3.5 Audio Bloks 1

1. REC:

Nospiediet un turiet IERAKSTĪŠANAS pogu, iedegas gaismas DIOŽU indikators, tajā pašā laikā.Kad jūs runājat ar MIC, saturu jūsu runas tiks ierakstīts uz ISD1700 balss mikroshēmu.

Pēc videoklipa ierakstīšanas punkts, paaugstināt šo taustiņu, LED tiks izslēgts tajā pašā laikā, nospiediet to vēlreiz, lai sāktu ierakstīšanu otrajā punktā un turpmākajos punktos, tiks apkalpoti pēc kārtas.

Piezīme: Ja ierakstīšana ar mikrofonu, lūdzu turēt mikrofonu, iespējami tuvu skaņas avotam, lai ierakstītu balss kvalitāte būs laba.

2. Spēlēt:

Ir divi veidi, malu sprūda un līmeni sliekšņa. (Piezīme: Pēc tam, kad skaņu ieraksta, atskaņošanas rādītāju paliks sākumā adresi, vēlāk ierakstīts segmentā, un nākamajā daļā tiks atskaņota šajā laikā)

(1) Edge trigger: Noklikšķiniet uz pogas ATSKAŅOT, lai atskaņotu pašreizējo segmentā.Laikā atskaņošanas laikā, gaismas DIODE mirgo līdz brīdim, kad tā iet, kad atskaņošana beidzas.Pēc tam, kad atskaņošana ir beigusies, apskates rādītāju norāda uz sākt adrese segmenta tikai spēlēja, un nospiežot ATSKAŅOŠANAS pogu, atkal būs spēlēt segmentā tikko pabeigts.

(2) sprūda Līmenis: bieži nospiediet pogu ATSKAŅOT, čipu būs spēlēt visas balss ziņas, un cilpa, līdz poga tiek atlaista.

3. Ātri uz priekšu, FWD:

Pirms veikt atskaņošanu darbību, noklikšķiniet uz šo taustiņu vienu reizi, un apskates rādītāju punkta uz nākamo punktu, un veiciet dubultklikšķi, lai norādītu uz sākumu otro daļu pēc šajā punktā.Atskaņošanas laikā, noklikšķiniet uz šīs pogas, lai beigtu atskaņošanu esošo punktu un pēc tam spēlēt nākamajā punktā.Ja kārtējā apskate ir nākamais punkts, stop playing nākamajā punktā.

4. Izdzēst IZDZĒST:

Viena segmenta dzēšana darbība ir spēkā tikai attiecībā uz segmentu, un nākamo segmentu.Kad atskaņošana rādītāju šajā segmentā vai nākamo segmentu, nospiežot šo taustiņu, tiek izdzēstas segmenta vai nākamo segmentu.Apskates rādītāju pāriet uz otro segmentu pirms izdzēšanas vai priekšpēdējā segmentā attiecīgi.Nospiediet šo taustiņu, vairāk nekā 3 sekundes un čipu iekļūst "all erase darbības režīms".Tajā pašā laikā, gaismas DIODE mirgo divreiz.Turpiniet spiest šo taustiņu.LED mirgo 7 reizes un pēc tam nodziest.Šajā brīdī atlaidiet taustiņu un balss ziņu čipu būs Izdzēst visu.

5. Atiestatīt ATIESTATĪT:

Noklikšķiniet šo pogu, lai izpildītu reset mikroshēmas.Pēc reset, atskaņošana un ierakstīšanas rādītāji punkta uz nākamo punktu, tas ir, apskates rādītāju norāda uz sākuma nākamajā punktā, un ieraksta rādītāju norāda uz muguras daļā.Šajā laikā, ja jūs izpildīt apskates, nākamajā daļā būs bijusi, un, ja jūs veikt ierakstu, jums sāks ierakstīt jaunu punktu pēc tam, kad nākamo punktu.

6. Meklēšana TILP.:

Noklikšķiniet uz šīs pogas, lai pielāgotu izvades skaņas čipu.Noklusējuma izvades no mikroshēmas, ir stabila vērtība, katru klikšķi, skaņa ir novājinātas ar 4db.Pēc tam, kad skaņa ir zema, turpiniet nospiest šīs pogas, un katrs klikšķis palielina skaņu, 4db (piezīme: pēc atiestatīšanas tiek izpildīts, skaņas izeju ir).

7. PĒDU pass-through darbība:

Short-circuit FT pin uz GND un paturēt zema nepārtraukti, lai sāktu pass-through režīmā.Pass-through darbība būs tiešā balss no Analn pārtraukt runātāju vai AUD produkciju.Ierakstīšanas laikā, ja jūs nospiediet PĒDĀM, ienākošos balss signālu Analn tiks ierakstīts tajā pašā laikā.

8. Līnijas ierakstīšana darbība (līnijas ierakstīšana):

Lūdzu, atvienojiet mikrofons, veicot tiešsaistes ierakstīšanas operācijas, un pēc tam savienojiet to ar 3.5 audio jack valdes skaņas avotam ar audio kabeli.Pēc savienojuma, ievadi audio, nospiediet iziet caur pogu PĒDAS, un pēc tam ātri nospiediet IERAKSTĪŠANAS pogu, ierakstīšanas indikators iedegas, tā, ka balss ievades audio dokstacijas var ierakstīt uz čipu.Atcerieties, atvienojiet mikrofons, citādi čipu būs arī ierakstīt balss, kas nāk no mikrofona.

Piezīmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums .ja jums ir kādas problēmas.Pls sazinieties ar mums, vispirms.Es ticu, ka mēs varam atrisināt šo problēmu kopā.Paldies

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti