PU Ādas Kameras Puses Joslu, Rokas Siksniņa Josta ar Metāla Quick Release Plate Nikon 3100D 3200D 3400D 5100D 5200D 5300D 90D

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kamera ātri atbrīvot siksna, jostas kamera, pro ātri atbrīvot siksna, kameras pleca siksna, dārzeņu ādas kameras siksna, velosipēda ātri atbrīvot, tag nikon, kamera band wifi, Ātri atbrīvot Siksna, mīlīgs nikon.

    €7.41 €8.14
  • Izmantošana: Rokas
  • Zīmola Nosaukums: HuWANG

PU Ādas Kameras Puses Joslu, Rokas Siksniņa Josta ar Metāla Quick Release Plate, Sony, Nikon Canon Pentax DSLR Kameras Fujifilm

Funkcijas:

Augstas kvalitātes un pavisam jaunu kameru rokas siksniņa.Nāk ar metāla quick release plate.Ideāls produkts, lai jūs varētu veikt un noteikt savu kameru ērtāk.

Lieljaudas kameru rokas siksna.

Jūtas ērti, var samazināt iekārtu slodzi.

Mazina kameras grips der ap savu roku un stabilizē savu kamera / videokamera, savukārt fotografēšana / filmēšana.

Paredzēti, lai ietilptu jebkurā puses lielumu, ko piemēro lielākajā daļā SPOGUĻKAMERU, DSLR, kino un video kameras.

Pēc mount kāpņu pogu, rokas siksniņa var būt saskaņota izmantošana ar plecu siksnu. (pleca siksna nav iekļauta komplektācijā)

Nāk ar quick release plate, kas ir saderīga ar 99% vispārizglītojošo bumbu statīva galvu.

Quick release plate ļauj jums instalēt jūsu kamera ātri un vienkārši uz savu statīvu, nenoņemot roku delnas siksniņu

Saderība:

Rokas Siksniņa: vairumam SPOGUĻKAMERU DSLR kameras (virs 90%)

Quick Release Plate: 99% vispārizglītojošo statīva galvu bumbu, piemēram, par Benro, lai Sirui, lai Triopo.par WF, utt.

Postenis Svars: 106g / 3.7 oz

Iepakojuma Lielums: 15 * 9 * 3.5 cm / 5.9 * 3.5 * 1.4 jo

Iepakojuma Svars: 150g / 5.3 oz

DER: 3400D 3300D 3200D 3100D 3000D 5500D 5300D 5200D 5100D 5000D 7500D D7200 D7100 D7000 D90 D750 D810...

Iepakojums Saraksts:

1 * Quick release plate

1 * Ādas Siksniņa

Displejs:

Mēs fotogrāfija ar mūsu profesionāliem fotogrāfiem, kuru mērķis ir kalpot jums labāko nekustamo fotogrāfijas.Preci jūs saņemat ir tāpat kā fotogrāfijas, bet, lūdzu, lūdzu, ļauj aberācijas.Ja jums ir interese par mūsu produktu un vēlas iegādāties, pasūtīt, tad pabeigt maksājumu.

Sūtījumu:

1. Pasaules Kuģniecības , Lai samazinātu savus tēriņus, ikviens priekšmets, kas būs kuģis ar izsekošanas NĒ. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atpakaļ/Kompensāciju:

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas, nododot priekšmetus, sedz pircējs.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu sūtījums.

Atsauksmes:

Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu problēmas.Paldies par jūsu sapratni!

Ruel Sasuman2020-12-17
"Unbeatable value for money. Very qualitative product. Very practical and comfortable strap especially for photo reporting. Easy adjustment with or without battery-grip."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti