GUUDIA Sieviešu Muca Atlēts Noņemams Polsterēta Gurnu Pastiprinātājs Shapewear Augsta Vidukļa, Augšstilbu Plānāks Bezšuvju Body Shaper Pad Biksītes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: korsett, sejas steamer, muca shapewear, hip silīcija, shaper, plug apakšveļu, muca pad, treneris viduklis, hip lifter, muca shaper.

    €8.55 €17.10
  • bezmaksas piegāde chrismas dāvanu: sievietēm lady meitene dzimšanas dienas dāvanu, jaunais gads klāt
  • lēti shaper korsetes hip pastiprinātājs: biroja dāma pēcdzemdību biksītes shapewear korsešu
  • muca atlēts hip pastiprinātājs bezšuvju forma: novājēšanu shapewear augstas kvalitātes
  • lellītes krūts protēzes bustiers: intīmo biksītes shaper veste
  • Vadības Līmenis: Sabiedrība
  • reduktoru jostu sexy apakšveļa, zeķbikses: apģērbu pad veste bikses, vēders, kājas bodysuit
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Auduma Veids: Sarža
  • sexy sexy apakšveļa mājas fitness: shapewear slim slaidāka vidukļa kontrole
  • novājēšanu shapping pantie karsti sviedri īss: sexy s shapewear shaper slim augšstilba plānāks svara zudums jostu sexy
  • vidukļa treneris body shaper slim: big booty sexy lingeries intīmo lingeries krekls ar īsām piedurknēm krekli
  • treneris korektoru, fitnesa apakšveļu: waist trimmer pastiprinātājs 3 reizes sviedri
  • neoprēna sauna jostas body shaper slim: kontroles biksītes top lifts kontroles apakšveļa, korsešu
  • Shapewear: Kontroles Biksītes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Shapers
  • biksītes ar āķi super elastīgs biksītes: papildus lielums plus izmēra biksītes
  • Biezums: STANDARTA
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • kontroles jostas jostas siksna joslā, kokmateriāli: spirāle tērauda kauliem jostas atbalsta karstā neoprēna stingra kontrole jostas
  • Apdare: NAV
  • Materiāls: Poliamīds
  • biksītes trans dropshipping: bikses celšanas novājēšanu atlēts produktu plānāks
  • vidukļa korekcijas pēcdzemdību josta: lellītes krūts protēzes bustiers
  • Neķītrs Attēlu: No
  • vidukļa cincher vidukļa jostu vidukļa siksna: modelēšanas siksna sexy lingeries pēcdzemdību biksītes shapers
  • Modeļa Numurs: CUT570

FUNKCIJAS:

MATERIĀLS: 90 % POLIAMĪDS+ 10% SPANDEX.augsts viduklis, kuru linuma acs elpojošs boyshorts, bezšuvju body shaper kontroles vidukļa, augšstilbu plānāks biksītes.

Boyshorts dizaina, 3 Rindas āķi un acu slēgšanu, uzņēmumu vadības , augstas gaidīt, bezšuvju, muca atlēts apakšbikses, Noņemamās Bieza Starplika,

IZMĒRS: XS-XXXL.papildus plus lieluma.

【POLSTERĒTA MUCA ATLĒTS] aicina gūžas pastiprinātājs spilventiņi ir bieza centrā un ļoti plānas pie malas tā, ka neviens būs atklāt biksēm ir kabatas, lai būtu piepildīta ar polsterējumu.uzlabot un paceļot dabas sēžamvieta, pievienojot izmēra un dod dabas sexy izskatu un justies .Sieviešu muca atlēts & polsterētu krūšturi ir ideāls slēptās noslēpums muca apstrīdēt.Tas var padarīt jūsu izsmēķi izskatās lielāka.Tas uzlabotu biksītes ir viegli noņemams kopšanai.

【STRETCHY&ĒRTI] aicina kombinācija 85% neilona un 15% spandex padara gūžas lifts, apakšveļa maigu skūpstu uz savas ādas.Tas rūpēsies par jūsu ādu.Hip lifts apakšveļa ir ļoti elastīgs un saglabās jūsu gurniem, pacēla un ērti.Ar to, jūs varat stiept vai saliekt ķermeņa formas, ko vēlaties!

【BEZŠUVJU IZSKATU] aicina Noņemamu kā muca celšanas spilventiņi & gurni uzlabot spilventiņi.Šie spilventiņi iebāzt atsevišķām kabatām un paliek stingri savā vietā., jums nav jāuztraucas par to, spilventiņi novirzot , bunching augšu vai krīt ārā.Jūs varat baudīt sexy gurniem un skaisti līknes jebkurā laikā, jūs pat nepamanīsiet to.

【PERFEKTA IEDARBĪBA] aicina Šo Polsterēta Pastiprinātājs Bezšuvju Kontroles Bikses ir paredzētas sievietēm ar plakanu gurni, mazs gurniem un nav gurniem.Paaugstināt jūsu gurni un forma jūsu gurni " dabas līknes.Padarīt jūsu gurni, lielāki, vairāk sexy un pievilcīgākas.Saņemt gurniem un skaistums, kas jums ir vienmēr gribēja.Tas arī slēpt savu ļengana āda uzreiz bez pēdām.

【PIEMĒROTS JEBKURAM GADĪJUMAM] aicina Izgatavots no ērta, regulējama, elpojošs, ultra-plānas un augstas klases materiālu un piemērots 4 sezonas.Tas ir neredzams super plānas kontroles kluči der jebkura tipa apģērbu,vairākas gadījumu, piemēram, klubs, kāzas, personām, svētki, atpūta, konferences, darba, un jebkurā laikā jūs vēlaties, lai izskatās vairāk pievilcīgu.

1.Mēs pieņemam Paypal, Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, un jebkuru jums var maksāt par Atopija.lv.

2.Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums.

3.Tas ir maksājums palīdzības centru : http://help.Atopija.lv/categories_Payment.html.(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

4.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

1.Mēs nosūtīsim priekšmetus 3-5 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ .Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

3.Preces tiek nosūtītas pa Atopija.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

4.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde: DHL, EMS, Fedex.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

Laipni paziņojums: Sakarā ar customes un laika, varbūt dažreiz tas būs kavēšanās kādu laiku, bet mēs pagarināt piegādes laiku, par jums, tāpēc, lūdzu, pagaidiet mazliet vairāk laika pacietīgi.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Krasnov1072021-01-04
"Just as the picture "
Listertvister2020-11-30
"You cannot go wrong with ordering this product! It is a good value and works well."
Gabrielleport2020-11-24
"I’m 5’5” and 115 lbs with a 29” waist and 34.5” hip. Ordered an L . It’s a tad too tight, but I think it’s supposed to be that way so to stay in place. It will leave a muffin top, so do pull it all the way up to your bra, if you have a short torso. The flatter end of the padding goes around the hip. The thicker end goes around the glutes. Do slide the thick end all the way down your panty insert for the most natural look. Adds 2 inches to my bottom. Just the right amount of curves I wanted. My dresses have never looked better on!"
Katchaii2020-12-29
"it makes the hips look bigger"
Gotti Dw2020-12-28
"Three good.. Merci"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti