Rhinestone Kulons, Kaklarota, Rotaslietu Komplekts "Eiropa 2020" Sievietēm Luksusa Dizaineru Elegants Pušķis Auskari Dāvana Draugiem Kāzu Puse

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: necklac, dāvanu komplekts sievietēm, zelts juvelierizstrādājumu komplekts, kāzu rotaslietu komplekts līgavas rotaslietas, earing un piekariņu komplekts, jwellery komplekts, auss komplekts, spēle rotaslietas, necklac komplekts, auss kaklarota.

    €3.11 €6.23
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Godu: Puse
  • Stils: Moderns
  • Sods vai Modes: Modes Rotaslietas
  • Rotaslietu Komplekts: kaklarota & auskari
  • Zīmola Nosaukums: zhenshecai
  • Modeļa Numurs: Rotaslietu Komplekts
  • Metālu Tips: NAV
  • Formas\raksts: KĀRTA
  • Modes Rotaslietas: Rotaslietu Komplekts
  • Iekļaut Papildu Postenis Apraksts: kaklarota, auskari
  • krāsa: Sīkāk sk. attēlu
  • Materiāls: Crystal
  • Rotaslietas Komplekti Tips: Kaklarota/Auskari
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Komplekti

Detaļas un Apraksts:

Dzimums: Sievietes Materiāls:Metāla Stilā: Modes Moderns, Klasisks un Romantisks Gadījumos: Tērpu Dekorēšanas Piederumi, Personības Šarmu Valkā.Dzimšanas diena, Ziemassvētku Festivāls Dāvanu Sieva, Māte, Māsa, Draudzene, un Sieviešu dzimuma Kolēģi, Draugi.

Par Produktu 1) Ir Kvalitātes Garantija - visi produkti būs jāpārbauda vismaz divas reizes pirms iepakošanas un piegāde. 2) Foto rotaslietas-visas fotogrāfijas ir īstas fotogrāfiju demonstrēšanu. 3) Krāsa liecina-jo starpība starp katrā ekrānā, krāsu atšķirības, vajadzētu būt nedaudz. 4) Lielumu nosaka, pamatojoties uz faktisko mērījumu, tā var būt lieluma atšķirība kļūdu nedaudz, jo starpība mērījuma līmeni valstīs.Kā nopirkt 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktavā Apmēram rīkojumus Par akciju - ar Atopija.lv sistēma samazinās daudzums krājumos pēc maksājuma rīkojumu, lai pārliecinātos, ka jūs varat iegādāties savu ieinteresētajām objektus un izvairītos no pārdotajiem produktiem, pilnu samaksu pirms.Pēc tam noliktavu darbinieki var sagatavot jūsu pakete iepriekš, un nosūtiet to uz laiku.Par to, lai informācija-ja klientiem aizpildīt nepareizu adresi informāciju vai ne, jo pieprasīto vienumu, viņi gribētu mainīt uz jebkuru citu objektu.Jūs varat nosūtīt ziņu lapu, lai paziņot par to pirms maksājuma.Piliens kuģa ekspluatācijā Mūsu veikals piedāvā tiešos reisus uz vairāk kā 7 gadiem par Atopija.lv platformu.Ja jūs vēlaties, lai veiktu tiešos reisus ar mums, sazinieties ar mums.Par piegādes Metodes Un Kuģniecības Periodā, Mēs nosūtīsim visas pakas ar pasta vai pasaules express piegādi formā.Skatīt informāciju zemāk Piezīme: 1. Pārbaudiet piegādes iespēju izvēlēties. 2. Faktisko nosūtīšanas laiku, nav noteikts, un kavēšanās ir normāli, jo nekontrolēta faktorus, piemēram, laiku, nelaimes gadījumu, streiku kustība, utt. 3. Ja klienti vēlas, lai nodrošinātu ātrāku lūdzu, izvēlieties express ātrāk iespēju un laipni jāmaksā express maksa, ja pasūtījuma vērtību, ir mazāks nekā 150 Dolāru kopā Dažām attālām valstīm, kas var izmaksas jums daudz vairāk.Mēs jūs informēsim ar starptautisko zvanu vai e-pastu pirms nosūtīšanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti