15W, Ātriem Bezvadu Lādētāju 4 1 Stacijas Apple Skatīties SE 6 5 4 3 2 Airpods iPhone 12 11 XR XS Samsung S20 Huawei Mate 40 Pro

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: huwei mate 40 pro, mate 40 pro, smartwatch vīriešu huawei, oneplus viedtālrunis, huawei b5 talkband siksna, huawei smart skatīties, 30 palīgs pro, apple skatīties 6case, huaiwei skatīties gt2 pro, mate xs.

    €12.10 €18.61
  • Savienotāja Tips: C Tips
  • Max Maksas Equiement Skaits: 1-4
  • Iestatīt Tipu: Ar USB Kabeli
  • Zīmola Nosaukums: FDGAO
  • Sertifikācija: NAV
  • Maks. Izejas Jauda: 15W
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu Zīmols: Apple iPhone
  • Funkcijas: Ar Turētāju

Produkta apraksts 【Salokāms un Pārnēsājams] aicina locīšanas 4 1 bezvadu uzlādēšanas doka staciju biezums mazāk nekā 0,6 collas, kad salocīts, viegls iezīmes padara to viegli, lai jūsu mugursoma.4 1 salokāms bezvadu lādētāju stāvēt arī varat pielāgot metāla grupu.Un, horizontālo un vertikālo ekrānu, var arī lādētāju strādā.Tikai vienu kabeli, lai uzlādētu visiem jūsu iPhone/iWatch/Airpods, lai padarītu jūsu darbvirsmas un naktsskapītis vairāk un sakopta, kas ir ērts, lai jūsu dzīvi izmantojiet šo multi bezvadu lādētāju stāvēt. 【15W Fast & Drošības Uzlādes] aicina Labākajiem jaunajiem projektiem 4 1 bezvadu lādētāju stacijas atbalstu 15W/10W/7.5 W maksas tālrunis.Bezvadu lādēšanas bloks ir iebūvēts augstas efektivitātes sastāvdaļu un papildu žetonus, kas nodrošina temperatūras kontroli, pārsprieguma aizsardzību.Un silikona mats apakšā lādētāju doks var glabāt lādētāju, stabils.Arī 4 1 bezvadu lādētājs ir smalks rādītājs, lai parādītu savu uzlādes statusu, sniedz pilnīgu saprātīga un droša uzlādes ierīces. 【Regulējamiem Metāla balstiem] aicina locīšanas lādētājs statīvs turētājs izmantot Universal Desktop Uzlādes Statīvs 30 grādu Ergonomisks Dizains.Metāla atbalstu var pielāgot leņķi un noteikt uz stenda groove stabili.Pat tad, ja tā ir salocīta, 4 in 1-bezvadu lādētāju var stāvēt vēl joprojām krāšņi uzlādes jūsu telefonu un skatīties bezvadu režīmā.Viegli izvēlēties labāko, skatoties video, filmas un spēles uzlādes laikā.Šī bezvadu lādētāju var stāvēt maksas četri ierīces, tajā pašā laikā, kas ir ērts, lai jūsu dzīvi. 【4 1 Bezvadu Lādētāju Stāvēt] aicina Qi bezvadu lādētāju pieņem augstas maksas efektivitāti.15W ātru bezvadu lādēšanas par Huawei P30 Pro,Mate 20 Pro. 10W bezvadu uzlāde Samsung Galaxy S20,S20+,S20 Ultra,S10 Plus,Ņemiet vērā, 10,Ņemiet vērā, 10 Plus,S9 Plus. 7.5 W ātrās uzlādes režīmi iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max,XS Maks.Bezvadu uzlāde var uzlādēt ar diviem telefoniem vienlaicīgi. 5W bezvadu lādēšanas paliktņa, telefona vai Airpod Pro. 2W bezvadu lādēšanas statīvs Apple Skatīties un 3W USB ports Airpods 1/2/Pro.Paketē Iekļauts: 1 * Bezvadu Lādēšanas Stacija 1 * Lietotāja Rokasgrāmata 1 * Tips - K Kabeļa (sienas adapteris nav iekļauts)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti