JAUNĀ Dīvāna pārsegs Elastīgs Dīvāns Vāks dzīvojamā istaba stiept būtiska dīvāns kariete lounge spilvenu cubre dīvāni segums stūra dīvāns

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vāks dīvāns stiept, dīvāns vīrietis, stiept universālā sofa cover, vāks dīvāns, uzstādiet stūra dīvānu pārvalki, mandala, stiept universālā dīvānu pārvalki, dīvāna pārsegs dīvāns, dzīves stūra dīvāns, pleds dīvāns.

    €4.33 €7.87
  • Gadījumā Dīvāns: Trīs-seat Sofa
  • Ražošana: Sofa Cover
  • Modeļa Numurs: Sofa Cover
  • Veids: vienvietīgai/divas-vietīgo/trīs sēdvietas/četrvietīgs
  • Izmērs: 90-140cm/140-185cm/190 - 230cm/235-30cm
  • Modelis Tips: Cietie
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Materiāls: Sajaukšanai
  • Stils: Mūsdienu

stiept Slipcover Elastīgs Sofa Cover dīvāns Dīvāna pārvalki dzīvojamā istaba būtiska dīvāns kariete segtu lounge cubre kušetes pārsegs

Apraksts:

AIZSARGĀT : Ar slipcover vairogi, pasargās jūsu mēbeles no noplūdēm, traipi, nodiluma un plīsumu, lai novērstu to no kļūst sagrauta.Tas ir brīnišķīgi, lai mājās ar mājdzīvniekiem, vai ikvienam, kas meklē ekonomisku risinājumu mēbeles aizsardzības un izrotāt savu dzīves telpu un pārsteigt savus viesus ar tēriņiem, mazāk naudas.

EASY CARE: noņemams, viegli izveidot un uzņemt; mašīna mazgājami, aukstais ūdens, nav balinātāju, veļas, veļas zema, ne gludināt.

Funkcijas:

1.Tas ir lastic auduma materiālu viegli piemērot.

2.Visi kārtās bez stūriem aplauzt, nav viegli rieva;

3.Gumiju apakšā, nav vienkārši pārvietošanās.

4.Tas ir piemērots vairumam veida dīvāns, tāpat kā auduma dīvāns, vai ādas dīvāna, ar spraugu.

Silts Atgādinājums:

L formas dīvāns ir jāpērk 2 gab dīvānu pārvalki

Lūdzu, izmērīt garumu AA un BB, kā zemāk attēlā

Silts atgādina: 1.Jo Manuāla mērīšana 1-4cm kļūdas ir pieļaujamas. 2.ja jūs vēlaties citu izmēru,lūdzu sazinieties ar mums 3.ātra piegāde, bezmaksas piegāde, kas nav nozīmē, jums nav nepieciešams maksāt papildus Custom 4.dažādu valstu izmēri ir dažādi ,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet to arī pirms iegādāties 5.sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumi ,produkts būs nedaudz reizes,tas nav tik plakana kā attēlu parādīja,bet neietekmē izmantot. 6.nē mazumtirdzniecības iepakojuma, ja jūs vēlaties pārdot vēlreiz, vai kā Dāvanu ,lūdzu, padomājiet par iepakojuma problēmu 7.vāciņu komplekts bez Aizstāvis,attiecas tikai uz 8.ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāj atsauksmi, un ar visu "piecas zvaigznes[Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.] Jūsu atzinība padarīs mūs cenšas sniegt kalpo labāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti