Sievietēm ir Viens Gabals Peldkostīms Gudrs Falbala Vidukļa Pavada Polsterēta Bezvadu peldkostīms ar Zilu Punktu Izgriezt Peldkostīmi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lolita vienotu, kalps, meitene vienotu, puff peldkostīmu, cosplay xl, kawaii peldkostīmi, kanna kobajaši, kimono meitene, pieaugušo lolita, neviens no sievietēm.

    €13.96 €17.45
  • Modelis Tips: DOT
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Materiāls: Spandex
  • Zīmola Nosaukums: wisuwore
  • Modeļa Numurs: ADN2054

Piezīme 1: 1 inch = 2.54 cm,1cm = 0.39 collas,1 chi = 33.3333333 cm

2. piezīme: Sakarā ar elastību, peldkostīms ir samērā liels,manuāla mērīšana viegli novest pie 2-3cm kļūdas.

Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru,lūdzu, atstājiet ziņu par jūsu viduklis un krūtis mērījumu.Mēs nosūtīsim pareizā izmēra, lai jūs pēc pasūtījuma.

Par Brazīliju .Visi starptautiskā zemes gabaliem, ko apstrādā ar muitas maksu 15 reais (aptuveni $3.50) par pasūtījumu.Šo maksu maksā pircējs.Ja pircējs nav jāmaksā maksa par 30 dienām, sūtījums tiks atgriezts.

Mēs atbalstām dropshipping, laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Vairumtirdzniecības : mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas aizņem tikai 4-7 darba dienas ierodas.Lai piliens kuģniecības : mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Kur var izsekot manu paketi ?Jūs varat izsekot savu paketi , izmantojot izsekošanas skaits, ko mēs nodrošinām.

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, lai palīdzētu jums paplašināt.Lai jūsu naudu nav iekļuvuši mūsu kontā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti