CALT 5000kg jaudas runāja slodzes šūnu 1T 2T 3T 5T tvertne Krātuves svari svēršanas sensors

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jaudas slēdzis, elektronu skalas, slodzes šūnu 110, slodzes šūnu tonnu, slodzes šūnu 12t, spēkā slodzes šūnu, capacit sensors, slodzes sensors, šūnu slodzi, ciparu skala.

    €56.57 €61.48
  • Modeļa Numurs: DYLF-102
  • Zīmola Nosaukums: CALTSensoR

CALT 5000kg jaudas runāja slodzes šūnu 1T 2T 3T 5T tvertne Krātuves svari svēršanas sensors

DY rūpniecības svara mērīšanas sensors 8 caurumu riteņu runāja celma kontūru transportlīdzekļa kravas nodalījumā ar 1T 50T jauda

Sensora izmantot riteņu runāja tips elastomēra pull tipa struktūra Ir zema profila, daļējas slodzes izturība, augsta precizitāte, laba izturība, Viegla montāža, laba spriedze un kompresijas izejas simetrija.

Plaši izmanto rūpniecības sistēmu, kas bija spēkā mērīšanas un vainaga Apjoma, dzelzceļa tilta svaru, bunkurs, apjomu un citas svēršanas, mērīšanas Spēkā .Rūpnieciskās automatizācijas mērījumu kontroles sistēmas.

Piezīme: Ja vēlaties, lai citas mērīšanas diapazons vai citiem modeļiem, lūdzu, jūtieties frre ar mani sazināties , vai, ņemiet vērā konkrētā modeļa numuru, ja pasūtījuma.

2. Izmērs

UZŅĒMUMA PROFILS

Šanhajas QiYi Elektriskās Un Mehāniskās Iekārtas Co, Ltd ir tehnoloģija, rūpniecības uzņēmumu, integrējot R & D, ražošanu, aģentūras un pārdošanu.Mūsu kompānija koncentrējas uz rotācijas enkoderi, pārvietošanās sensori un tuvuma sensora ar CALT zīmolu.Mums ir daudzu gadu pieredze, kas piegādā rotācijas enkoderi un sensori, kas plaši izmanto CNC mašīna, tērauda velmēšanas iekārtas, lineārie guide sistēmas, hidrauliskās sistēmas, pacelšanas mehānismi, turbīnu un vairākas citas nozares.Atrodas Šanhajā, mēs baudīt ērto gaisa, ūdens un sauszemes transportu.

Jasulan 92 Kz2021-02-02
"Fast"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti